مامان_فاطمه_گوگولی مدیر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1065 عنوان بی بی چک 😲😲 | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 33 پست سلام خانمای گل من پریودم 4 5 روزه عقب افتاده بی بی چک میزنم همش کمرنگ نشون میده ولی خط دوم داره، سه تا زدم هر سه تا مثبت با خط کمرنگ بود ... سه روز پیش آزمایش خون دادم منفی بود، کسی بوده بی بی چکش مثبت بشه ولی آزمایش خونش نشون نده؟؟؟ راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او 1398/04/29 | 13:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_فاطمه_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1065 همین الان برو آز بده شک نکن مثبته خبرشو هم بهم بده عزيزم امروز از دادم مثبت شد😃😍 راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
مامان_فاطمه_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1065 منم دوست دارم بدونم بارداری یا نه بعد خبر بده بهم عزيزم باردارم از مثبت شد راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
ثنا2 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 7059 عزيزم باردارم از مثبت شد اخی عزیزم خدا حفظش کنه خیلی خوشحال شدمآن شا ا.. یه بارداری خوب و بی خطر را تجربه کنی و سالم بیاد بغلت واسه مردی بمیر که برات😇 عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎 تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲 یه کم واقع بین باش😜😜
مامان_فاطمه_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 1065 اخی عزیزم خدا حفظش کنه خیلی خوشحال شدم آن شا ا.. یه بارداری خوب و بی خطر را تجربه کنی و سالم بیاد ب ... يك دنيا ممنوووون راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او