2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بزودی ببینی معجزه رو عزیز دل من. منم دعا کن

انشاالله بحق سه ساله امام حسین همه حاجت روا بشن❤❤فداتشم عزیزم

میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستین❤❤خداجونم میدونم ناامیدم نمیکنی پس به زودی منتظر معجزت هستم❤❤
انشاالله بحق سه ساله امام حسین همه حاجت روا بشن❤❤فداتشم عزیزم

الهی آمین. شما که منو نمیشناسید ولی خدا میدونه هر وقت به باب الحوائج حضرت ابالفضل ع متوسل شدم جواب گرفتم. یه بار یه اتفاق خیلی بد قرار بود بیوفته. با اشک چشم نشستم سه ساله و شش ماهه امام حسین رو واسطه کردم. گفتم دست عمو عباستون رو بگیرید بیاید نجات بدید ما رو . یکدفعه یادم اومد عموشون که دستی در بدن نداره. داشتم دیوونه میشدم از غصه مظلومیت اونها و خودم. معجزه خدا با واسطه اون عزیزان رو به چشم دیدم. کمی صبر ان شاءالله همه مشکلات برطرف بشه. آخ که امام زمان چقدر جاش خالیه.

منم...خیلی خسته ام..

انگار انسانها به دنیا اومدن واسه غصه خوردن ولی در همین نزدیکی خدایی هم هست...بالاخره یه نگاهی هم به ما می ندازه...

میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستین❤❤خداجونم میدونم ناامیدم نمیکنی پس به زودی منتظر معجزت هستم❤❤
انگار انسانها به دنیا اومدن واسه غصه خوردن ولی در همین نزدیکی خدایی هم هست...بالاخره یه نگاهی هم به ...

من از وقتی یادم میاد غصه خوردم،پایان زندگیم من و از هر چیزی خوشحال تر میکنه...ولی انشالا خدا شما رو شاد کنه❤️

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
الهی آمین. شما که منو نمیشناسید ولی خدا میدونه هر وقت به باب الحوائج حضرت ابالفضل ع متوسل شدم جواب گ ...

انشاالله عزیزم من همیشه میومدم نی نی سایت میخوندم و میرفتم ولی گفتم عضو بشم درد و دل کنم سبک بشم خدا الهی هیچکس و ناامید نکنه یکساله منتظر نی نی ام..😥😥😥

من از وقتی یادم میاد غصه خوردم،پایان زندگیم من و از هر چیزی خوشحال تر میکنه...ولی انشالا خدا شما رو ...

انشاالله شما هم دلت شاد بشه بزودی عزیزدلم❤❤