2777
2789
وای چرا همه ناخواسته باردار میشن جدیدا

نمیدونم بخدا هی میگفتم این ماه پری بشم دستگاه میزارم دیروز فرش شستم بلندش کردم کارای سنگین

یه کاسه شراب باشه من باشم و تو،توازلب کاسه نوشی ومن از لب تو
یه هفته گذشته

مرسی عزیزم ایشالا بهترین تصمیمو بگیری

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تهران هستى شما؟ والا من شنيدم تا بگى از مطب پرتت ميكنن بيرون پنج سال حبس داره براشون

اره تهران نه کی گفته

من چی بگم که شاغلم پسرم 11 ماهشه الانم 5 ماهمه. وقتی فهمیدم کلی گریه کردم و تو سر خودم زدم خیلی شوکه شدم ولی خب تصمیم گرفتم نگهش دارم با خودم گفتم خدا خواسته به یکی زندگی بده من کی باشم که زندگیشو بگیرم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
من چی بگم که شاغلم پسرم 11 ماهشه الانم 5 ماهمه. وقتی فهمیدم کلی گریه کردم و تو سر خودم زدم خیلی شوکه ...

خیلی سخته نه

خیلی سخته نه

خیلی خیلی سخته. وضعیت جسمی و روحیم داغونه مدام گریه میکنم کمردرد امونم رو بریده چهاردست و پا راه میرم پسرمم مدام بغلمه. خجالت میکشم دیگران متوجه بارداریم بشن. ولی خب میگم حتما حکمتی هست که باردار شدم. سختیش دو سه سال اوله.

دختردایی دامادمون هم دخترش 18 ماهشه تازه فهمیده بارداره اونم دوقلوووووو

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک