2777
2789
عزيزم اگه خيانت نميكنه تحمل كن.اعصاب خودت و اون رو بهم نريز.بعضي از مردا رفيق بازن كاريشم نميتوني بك ...

نه گلم اهل خیانت نیست😔😔😔😔الان اومد بحث کردیمفت کار برام پیش اومده مجبورشدم دیر بیام اما حرف همیشگیشه ...منم بهش گفتم برو طلاقم بده همیشه میگم اما جوابمو نمیده😢😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه گلم اهل خیانت نیست😔😔😔😔الان اومد بحث کردیمفت کار برام پیش اومده مجبورشدم دیر بیام اما حرف همیش ...

كاش منوتو ياد بگيريم انقدر طلاق طلاق نكنيم برا شوهرمون.منم همينم و اين خيلي خيلي بده.داريم طرفمونو تو دلشو خالي ميكنيم و باعث ميشيم اعتمادش از بين بره

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
كاش منوتو ياد بگيريم انقدر طلاق طلاق نكنيم برا شوهرمون.منم همينم و اين خيلي خيلي بده.داريم طرفمونو ت ...

بخدا خستم کرده😢😢😢😢وگرنه کی دوست داره جداشه..منم ادمم میگه دیشب بیرون بردمت گفتم منت نذار سرم .منو نبر خودتم خونه بمون

منم حالم خیلی ترسناکه قرص تو خونه دارم میخوام بخورم راحت شم باز تو گوشی شوهرم شناره دختر دیدم تو ...

عزیزم فداتشم😭😭😭😭😭منم ازخدا میترسم وگرنه خیلی وقت پیش میرفتم 😢😢😢😢...خدا که انگار منو نمیبینه 😢😢😢سرشب دعای سمات خوندم بادل گرم گفتم امشب زود میام 😭😭😭😭 من که کلا خودمو خراب کردم دیگه شادیم ظاهریه 😢😢😢

عزیزم فداتشم😭😭😭😭😭منم ازخدا میترسم وگرنه خیلی وقت پیش میرفتم 😢😢😢😢...خدا که انگار منو نمیبینه ...

من جز شوهرم هیشکید ندارم

یکی از فامیلامون امروز سومش بود 

با قرص برنج خودکشی کرده بود 

انقدر گریه کردم انگار خودن مردم

دارم هق و هق گریه میکنم 

تازه قیافه میگیره

داره با خواهرم پلی استیشن بازی میکنه

من جز شوهرم هیشکید ندارم یکی از فامیلامون امروز سومش بود  با قرص برنج خودکشی کرده بود  ...

خب تو عزیزم مشکلت چیه😭😭😭😭عزیزم منم خیلی فکر میکنم کاشکی میمردم اما خب ترس ازخدا نمیذاره 😢😢😢😢

باورت میشه دیگه نمیتونم بگم درد دارم

😔😔😔😔😔😭😭😭عزیزم فداتشم ..توهم باشوهرت مشکل داری؟؟؟من فقط دلم نمیخواد مامان وبابام اذیت شن😢چون خیلی به مامانم وابستم