2777
2789
عنوان

۷ماهه عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم بهم پول نمیده تا حالام کادو نخریده😒

با اینکه وضعش خوبه ولی بیشتر خرج خرید ماشین و خونه میکنه تا من .مثلا خییییلی هم دوسم داره😭

ولی هرچی بخوام برام میخره

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

منم شوهرم دوران نامزدی خیلی گدابازی درمیاوردهیچی برام نمیخرید خاکبرسرش حتی میرفتیم لژ بهم میگفت شام خوردی منم میگفتم نه گشنم نیست قشنگ یه خودش غذا میگرفت کوفت میکرداحمق منم تامیرسیدم خونمون لنگارازقحطی امدم میوفتادم رویخچال

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
منم شوهرم دوران نامزدی خیلی گدابازی درمیاوردهیچی برام نمیخرید خاکبرسرش حتی میرفتیم لژ بهم میگفت شام ...

😰خوب چرا میگفتی سیری؟

اتفاقا باید مثلا میگفتی هوس فلان چیزو کردم.

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
منم شوهرم دوران نامزدی خیلی گدابازی درمیاوردهیچی برام نمیخرید خاکبرسرش حتی میرفتیم لژ بهم میگفت شام ...

😂😂😂

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""

شوهر منم بلد نبود یادش دادم دیگه یکمی بهترشده میدونه باید مناسبتا کادو بخره ولی اگه داشته باشه کم نمیذاره ولی عیبای اولیش هیچ وقت درست نشد تاهم ببین اگه درست نشد ولش کن

😰خوب چرا میگفتی سیری؟ اتفاقا باید مثلا میگفتی هوس فلان چیزو کردم.

خیلی خجالتی بودم سنم پایین بودخودشم میدونست دارم تعارف میکنم ولی براش مهم نبودالان که بهش میگم ازخجالت اب میشه میگه واقعا نمیدونم چرا اینکاراروکردم😂😂😂😂😂

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

اول برین مشاور بعدش تصمیم بگیر که چکار کنی.

ببین شوهر منم تو عقد و بعد از اون برای من هیچ کاری نکرد. بعد از عروسی هم بهش گفتم نه بهم شاباش دادی نه هدیه عروسی. که رفت یه گوشی برام خرید دوماه بعدش برا مادرش خرید دو ماه بعد از اون برای زنداداشش خرید باز یکماه بعد از اونم برا باباش خرید.

الان ۳۵ تومن داده یه قران خریده که من حفظ کنم.منم نصف جزء حفظ کردم والا دیگه نتونستم گذاشتم بعدا. حالا امشب میگه چرا حفظ نمیکنی ؟ من رفتم قران خریدم.

گفتم ۳۵ تومن انقد بهت فشار آورده؟ دیگه چیزی نگفت

خیلی خجالتی بودم سنم پایین بودخودشم میدونست دارم تعارف میکنم ولی براش مهم نبودالان که بهش میگم ازخجا ...

😂بچه بودیم دیگه.

منم روز خرید عقدم مادر شوهرم گفت بیا بریم تو مغازه لدازم آرایش بخر منم گفتم نه ممنون دارم😭😥😂

یا چند ماه بعد عقد شوهرم گفت بریم کجا لباس بخریم؟گفتم نه نمیخواد😒

الان که یادم میاد حرص میخورم

😂بچه بودیم دیگه. منم روز خرید عقدم مادر شوهرم گفت بیا بریم تو مغازه لدازم آرایش بخر منم گفتم نه مم ...

خدانکشتت😂😂😂😂😂منم دوران نامزدی وقتی میرفتیم بستنی بخوریم من ارزون ترین بستنی انتخاب میکردم درحالی که همیشه معجون دوست داشتم بخورم😄😄 اما الان وقتی میخوام بستنی بخوریم به شوهرم گفتم هیچ وقت ازم نپرس چی میخوری بستنی من همیشه معجون میخورم😂😂😂😄😄😄

خدانکشتت😂😂😂😂😂منم دوران نامزدی وقتی میرفتیم بستنی بخوریم من ارزون ترین بستنی انتخاب میکردم درحال ...

الان دارم عقل میام من😂😂.قشنگ میرم گرون ترین لباسو میخرم تا مادر شوهرم خوووب حرص بخوره خاک تو سر

فکر کن من میگفتم ممنون لوازم آرایش نمیخوام اون میگفت پس فردا نداشته باشی که آبرومون بره😥😥😥

الان دارم عقل میام من😂😂.قشنگ میرم گرون ترین لباسو میخرم تا مادر شوهرم خوووب حرص بخوره خاک تو سر ف ...

زیادی خانومی کردیم بسه دیگه 😄😄😄 من ۴ساله عروسی کردم دیگه خجالتی ندارم هرچی بخوام بخرم بخورم راحت میگم اره بابا دنیادوروزه عشق وحال کنیم بابا

زیادی خانومی کردیم بسه دیگه 😄😄😄 من ۴ساله عروسی کردم دیگه خجالتی ندارم هرچی بخوام بخرم بخورم راحت ...

شوهرم خوبه مادر شوهرم خیلی حسود و عوضیه.خدا لعنتش کنه خدا کنه خیر نبینه.خیلی اذیتم کردن.

شوهرمم قبول داره میگه رفتیم خونمون دیگه پیشش نرو😒