2777
2789
چه دعایی کنمت بهتر از این که خدا پنجره باز اتاقت باشد! 

مرسی عزیزم

همچنین برای شما♥️♥️

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ساده و لبنانی. ولی با بچه کوچیک و چون شاغلمو بچمو صبحا میبرم پیش مامانم خیلی سختمه

عزیز دلمی نازنینم

ببین بچه بزرگ میشه و این سختی ها فراموش میشه

جلابیب خیلی خوبه اگه دوست داشته باشی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از ۹ سالگی سر میکردم ولی برای مدرسه نه از اول راهنمایی برای مدرسه هم پوشیدم ازاولم ملی داشتم الان دانشجویی هی تصمیم دارم بردارم شوهرمم راضیه ولی باز خجالت میکشم میرم تواجتماع همش حس میکنم یچی کمه

از ۹ سالگی سر میکردم ولی برای مدرسه نه از اول راهنمایی برای مدرسه هم پوشیدم ازاولم ملی داشتم الان دا ...

سلام عزیز دلم

آبجی اختیار با خودته ولی حیفه 

من خودم هم تو یه مقطع کوتاه این کار کروم ولی واقعا الان خیلی پشیمونم

فداتم عزیزم چادرپوشای نازنین چادرمشکیای شهر کرد بی نظیییییره  خواهشا بخرید و حمایت و تبلیغ کن ...

دقیقا گلم

واقعا باید از کالاهای این کارخانه و هر کارخانه ایرانی دیگه حمایت بشه نا هم اشتغال بره بالا و هم قیمت چادر بیاد پایبن

سلام عزیز دلم آبجی اختیار با خودته ولی حیفه  من خودم هم تو یه مقطع کوتاه این کار کروم ولی واق ...

از اولم دوست نداشتم خب تقریبا از همون اول راهنمایی من درگیر چادربرداشتن بودم مامانم نمیزاشت اصلا

خب نمیخواستم که جلف بگردم میخواستم یه مانتویی معمولی باشم 

شما همونی هستی تقاضا دوستی داده بودی؟ شمام تبریزی؟

یادم نیست عزیزم

ولی معمولا به تبریزی ها درخواست دوستی میدم- مخصوصا اگه مذهبی باشن چون دلم برای وطنم تنگ میشه

بعد ازدواج اومدم تهران