2777
2789

دوستان این چادر ملی هایی ک کلاه دارن، اسمشون چیه؟ یه بار سال ها پیش داشتم. میخوام دوباره بخرم. شانسی دیده بودم. میخوان دوباره ازرمغازه و یا سایت پرس و حو کنم، نمیدونم بگم‌چ چادری میخوام

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شالی نبود اسمش؟

نه چادر شالدارم داشتم. این یکی کلاه داشت رسما. این شالدارها حلقه های استین از شونه ها، انگار اویزون میشد و زار میزد.  شلخته ب تظر میومدم. یه چتدسالی شالدار سر کردم و یه مدتم همین کلاه دار. اون نوقع ها این همه تنوع نبود. دهه هشتاد. بعد گذاشتم کنار و دوباره برگشتم ب چادر معمولی. ولی دیگه بچه دار بشم، باید بازم برم تو کار اون یکی مدل ها

نه چادر شالدارم داشتم. این یکی کلاه داشت رسما. این شالدارها حلقه های استین از شونه ها، انگار اویزون ...

آها

من فقط معمولی و لبنانی داشتم

فکر کنم برای بچه داری قجری هم خوب باشه

حالا این دوستان بهتر میدونن

🦋

از ۱۲ سالگی ک رفتم اول راهنمایی فقط برا مدرسه رفتن پوشیدم و از اول دبیرستان هرجا میرم دیگه چادر میپوشم

اوایل چادر عربی پوشیدم 

امسال رفتم چادر دانشجویی خریدم ، بخاطر برش هاش ک کمتره 

❤️

نه چادر شالدارم داشتم. این یکی کلاه داشت رسما. این شالدارها حلقه های استین از شونه ها، انگار اویزون ...

چادر خفاشی رو میگی شما البته با احترام به نظر و سلیقتون و اینکه شما مختارین چه چیزی استفاده کنید ولی بنظرم این چادر بجای پوشش دادن یکم جلب توجه میکنه 

در عوض چادر حسنا و قجری یا عبای لبنانی هم جم و جور هستن و هم حجاب کامله 

چادر خفاشی رو میگی شما البته با احترام به نظر و سلیقتون و اینکه شما مختارین چه چیزی استفاده کنید ولی ...

کلاهش اینجوری بود ولی استینش معمولی. مث چادر ملی.‌🤔فک کنم اسم خاصی پس نداره