2777
2789

سلام من عاشق چادرممم  از12 سالگی هم چادریی شدم  چادرم هم عربیه 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

سلام‌ با افتخار میگم چادری ام‌ از بچگی پوشیدم‌ فقط دوران راهنمایی یکی دو روز با مانتو و البته با حجاب کامل رفتم بیرون تا حس مانتویی ها رو هم تجربه کنم. ولی هیچ حس خوبی نداشتم.‌احساس بی امنی میکردم. از اون روز به بعد چادرمو سفت چسبیدم و عاشقانه دوسش دارم. انواع چادرها رو  هم پوشیدم.‌ولی ساده و ایرانی اش به نظرم از همه بعتره. هرچند چادر لبنانی برا بچه بغل کردن راحت تره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عیدتون مبارک.

من از سال اول راهنمایی چادرسرمیکنم الان ۲۴ سالمه اولا چادرساده میپوشیدم بعدچادرم دانشجویی شد بعد لبنانی الانم یه مدل چادر دارم اسمشو نمیدونم خخخخ فقط استیناش مث پروانه است 😁😁😁

سلام به همگی

چادر من مدلش بحرینیه

و از سن تکلیف سر می کنم

البته تا یه چند سالی گاهی سر می کردم و گاهی نه ولی خب الان دیگه همه جا چادری ام به لطف خدا و اهل بیت...

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام.. منم از دوران راهنمایی کم و بیش چادر میذاشتم.. تا این که از پیش دانشگاهی دیگه مصمم چادری شدم.. بیشتر دانشجویی میذاریم گاهی هم ساده.. خیلی هم شیک می پوشم  

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..

من ازول ابتدایی چادررنگی سرمیکردم وازدوم دیگه شادرمشکی سرکردم یه مدت برای دانشگاه چادردانشجویی سرکردم ولی الان چادرساده دارم

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

من از کوچیکی چادر سرم میکردم هیچ وقت برام دست وپاگیر نبوده عاشقش بودم وقتی رفتم مدرسه پسرم دیدم که مدیر وناظم با بعضی خانوما شوخی میکنند ووقتی با من صحبت میکنند سرشون را پایین میندازن وبهم احترام میذارن بیشتر عاشقش شدم 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

من از نوجوونی میپوشم

اولا فقط چادر ساده سرمیکردم ولی الان مدلای دیگم مث قاجاری عربی  دانشجویی میپوشم بستگی به جایی که میخوام برم داره خرید مهمونی یا... 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
من از نوجوونی میپوشم اولا فقط چادر ساده سرمیکردم ولی الان مدلای دیگم مث قاجاری عربی  دانشجویی ...

سلام عزیز دلم

تاج بندگی روی سرت مستدام فرشته اسمونی

حضرت زهرا نگهدارت باشه

سلام من از بچگی چادر میپوشیدم بنا بر جو خانواده ولی تو سن نوجونی با تحقیق و خواست خودم...مدل چادرم الان جلابیب اصل  و حسنا هست 

قبلا لبنانی و دانشجویی و ملی و ساده هم سر کردم که به نظرم جلابیب و لبنانی از همه چادر ها راحت تره

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
سلام عزیز دلم تاج بندگی روی سرت مستدام فرشته اسمونی حضرت زهرا نگهدارت باشه

سلام

معصومه جان شما به جز مدل بحرینی چه مدل هایی رو پیشنهاد می کنید؟ خودتون مدل چادرتون چیه؟

ممنون میشم بگید🌹

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام معصومه جان شما به جز مدل بحرینی چه مدل هایی رو پیشنهاد می کنید؟ خودتون مدل چادرتون چیه؟ ممنون ...

سلام عزیز دلم من ساده بحرینی لبنانی عربیو دانشجویی دارم

بسته به وزن و قد متفاوته برای هرشخص

این لینک میتونه کمک بکنه

https://www.hi-hijab.com/راهنمای-خرید-چادر-مشکی/

سلام عزیز دلم من ساده بحرینی لبنانی عربیو دانشجویی دارم بسته به وزن و قد متفاوته برای هرشخص این لی ...

ممنونم عزیزم🌹❤

فکر کنم بحرینی بهتر از همه مدل ها حجاب داره ، نه؟