2777
2789

سلام خانوما چادری من چادری نیستم ولی حجابم کامله شوهرم جدیدا خیلی اصرار داره که چادری بشم خودم یکمم تردید دارم چکار کنم تردیدم بر طرف بشه ممنون میشم راهنماییم کنید

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چقد از قلمت خوشم اومد کرمانی هستی 

مرسی عزیزم. واقعا هرچی به دلم اومد گفتم، نظر لطفتونه 😍❤️🌹

بله کرمانی هستم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
سلام خانوما چادری من چادری نیستم ولی حجابم کامله شوهرم جدیدا خیلی اصرار داره که چادری بشم خودم یکمم ...

میدونی چیه مامان منم دقیقا مثل شماست و حجابش کامله. بهش میگم مامان شما هم بپوش که باهم یجور بشیم، یه مدلی باشیم نمی دونم اوایل میگفت من بچه دارم نمی تونم چادر سر کنم سختمه بچه بغل، بعدش دوباره بهش گفتم، گفت من سر کار خیلی بدو بدو دارم نمی تونم. خلاصه دیگه کلا منصرف شد چون به نظرم مامانم خیلی تحت تاثیر اطرافیان قرار گرفت و بهش میگفتن چیه آخه همش تو دست و پات ولی مامان منم میگفت آره راس میگن ولش کن، به منم میگفتن اتفاقا، ولی من میگفتم بذار هرچی میخوان بگن، بگن چون اون تحقیق هایی که من کردم و جستجو هایی که کردم و مامانم نداشت ولی خودش خیلی دوست داره ها حتی بعضی وقتا میگه من اگه کنارم کسی که چادر نپوشه راه بره احساس امنیت نمیکنم. 

میدونی چیه اگه یه چیزی رو با علاقه و علم انتخاب کنی با هرچیزی هم که بهت بدن حاضر نیستی عوضش کنی، چون خودت انتخابش کردی و میخوای پاش وایسی. چون میدونی اگرم هر چقدر سختی تحمل کنی و طعنه و کنایه بشنوی تهش یه چیزی داره دیگه. خلاصه خیلی لذت داره، 

باور کن وقتی میرم بیرون اگر مانتو تنم باشه و بدون چادر باشم حتی اگر مانتو تا مچ پا هم باشه باز احساس میکنم هیچی تنم نیست. خب من با سرويس میرم اینور و اونور، اصلا وقتی میبینم راننده ماشین منو به فامیل و با پیشوند خانم صدا میزنه و بقیه رو با اسم و پسوند های مختلف، احساس موفقیت میکنم، میگم آره همینه که میخواستم و منو به چشم یک انسان میبنن نه فقط جنسیتم. اصن یه ارزشی برای آدم میاره، که لذتشو من حداقل تا حالا تو عمرم تجربه نکردم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
میدونی چیه مامان منم دقیقا مثل شماست و حجابش کامله. بهش میگم مامان شما هم بپوش که باهم یجور بشیم، یه ...

فدات بشم حرفات خیلی روم تاثیر داشت 

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید
فدات بشم حرفات خیلی روم تاثیر داشت 

خدا نکنه. قربونت عزیزم 🥰🌹❤️

سلام عزیزم، چادرم بحرینی هست و خیلی دوسش دارم 😍😍😍

من خانواده ام چادری بودن و الحمدالله از اول میل قلبی داشتم برای استفاده از چادر، ولی فکر می کنم اینکه همیشه چادر سر کنم از همون اوایل دبیرستان بود.

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

البته به لطف خدا تو دوران راهنمایی و دبستان هم به غیر از زمان مدرسه سعی می کردم همیشه چادر سر کنم.

الانم از این موهبت قشنگی که خدا بهم عنایت کرده خیلی ممنونم.😊

شاید اوایل به خاطر خانواده به چادر علاقه مند شدم ولی بعدها هم با تحقیق کردن متوجه اهمیت چادر شدم و این موضوع علاقه منو به چادرم بیشتر کرد.🌹

از خدا می خوام به همه توفیق استفاده از این نعمت قشنگ عنایت کنه🌹

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

سلام من از ۱۷ سالگی چادری شدم بدون هیچ اجباری از جانب خانواده اما قبلشم سعی میکردم باحجاب باشم و مانتوهام بلند بود 

یک روز بدون هیچ مقدمه ای چادر سر کردم و خیلی بهش علاقه مند شدم اولا چادر دانشجویی و چندین سال لبنانی 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

سلام عزیزان 

منم حدود ۵،۶ساله به خاطر علاقه زیاد بابام برای چادر پوشیدن من  و احترام من به بابام🥰، چادر دانشجویی میپوشم و جدیدا یه عربی هم خریدم و خیلی احساس امنیت میکنم وقتی چادر سرمه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

سلام دوستان گلم

یه سوال دارم ،

کسی از این مانتو های مدل عبایی خریده؟

میشه توی جمع های مختلط پوشید؟

البته من توی مهمونی های مختلط چادر سر میکنم میخوام ببینم جایگزین خوبی هست؟

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

من چادری ام از ۱۵ ب بعد بکوب یادگار مادرم زهرا روسرمه

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم