2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پونزده سال بود چادری بودم امسال چادر رو گذاشتم زمین چون واقعا خسته شده بودم خصوصا با ماسک و دستکش و دوتا بچه و یه کم که خرید میکردم  واقعا عذاب آور بود آخرش دیگه گذاشتم زمین الان هم حجابمو دارم مانتو بلند می پوشم و موهامو میپوشونم ولی خیلی راحت شدم  

من پونزده سال بود چادری بودم امسال چادر رو گذاشتم زمین چون واقعا خسته شده بودم خصوصا با ماسک و دستکش ...

ممنونم 

فقط جسارتاً کاش به عوان تاپیک توجه میکردید، انتخاب شما محترم ولی خوب اینجا قضیه اش یه چیز دیگه است

من هم دو تابچه دارم و شاغل هم هستم و خرید هم میکنم و ماسم و ... ولی اصلا چادرم را با هیچ چی عوض نمیکنم

من پونزده سال بود چادری بودم امسال چادر رو گذاشتم زمین چون واقعا خسته شده بودم خصوصا با ماسک و دستکش ...

خب الان واقعا لازم نبود اینا رو اینجا بگین خانومی ، چون تو عنوان گفتیم که خانم های چادری بیاین 

اگر واقعا آدم عشق و علاقه داشته باشه هیچوقت خسته نمیشه 

ان شاالله سلامت و موفق و عاقبت بخیر باشین

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

سلام به همگی

من از 12 سالگی چادر داشتم و الان 29 سالم هست، چادرم عربی هستش و اصلا توی دست و پام نیست این مدل چادر، به همتون توصیه میکنم چادرو، یه حس امنیت میده به ادم که توی هیچ پوششی نیست مثل پناهگاه میمونه، جدای از این باعث احترام هم میشه، چادر خواسته یا ناخواسته توی جامعه ما اگر با یه رفتار سنگین و با وقار همراه باشه براتون احترام خاصی میاره، من واقعا مخفی شدن از نگاه های هوس آلود و کثیف را با چادرم تجربه کردم

من چادرم عربی اصیله

۳۳ سالمه.دقیق یادم نیس شاید از ۲۰ سالگی

تقریبا۱۳ ساله

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

من چادرم کارمندی هست قبلا ساده سر میکردم ولی از وقتی پسرم به دنیا اومد کار مندی و عربی خریدم چادر مو خیلی دوست دارم اصلا هم اجبار نبود که سر کنم ولی من احساس میکنم که این هدیه ایی از خانم فاطمه زهرا است برای ما خانم ها 

من چادرم کارمندی هست قبلا ساده سر میکردم ولی از وقتی پسرم به دنیا اومد کار مندی و عربی خریدم چادر مو ...

قطعا همینطوره عزیزم ، ان شاالله با سلامتی و دلخوشی بپوشید 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت