2777
2789

چادر معمولی می پوشم. از کلاس پنج دبستان می پوشیدم تا زمان دانشگاه. زمان دانشگاه هم خسته شده بودم هم راهم دور بود و سختم بود با چادر این ترمینال اون ترمینال وسایلمو بکشم اینه که کنارش گذاشتم. الان بیشتر از 5 ساله که دوباره می پوشم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چادر معمولی می پوشم. از کلاس پنج دبستان می پوشیدم تا زمان دانشگاه. زمان دانشگاه هم خسته شده بودم هم ...

سلام عزیز دلم

کامنت را میخوندم اول خوشحال بعد ناراحت و آخر دوباره خوشحال شدم خخخخ

تاج بندگی روی سرت مستدام عزیز دلم

از اول راهنمایی بیرون همیشه چادر پوشیدم. قبل از اون هم بعضی وقتا میپوشیدم. از اول دبیرستان تو خونه هم وقتی مهمان داشتیم چادر رنگی پوشیدم‌.

چادر ساده میپوشیدم تا حدود پنج  سال پیش  دیدم تو دانشگاه پای تابلو راحت نیستم دانشجویی گرفتم.

از اول راهنمایی بیرون همیشه چادر پوشیدم. قبل از اون هم بعضی وقتا میپوشیدم. از اول دبیرستان تو خونه ه ...

و من فدا ی شما بشم

تاج بندگی روی سرت مستدام عزیز دلم

حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

به سلامتی خانومی ، با دلخوشی بپوشید 🌹

مرسی عزیزم😘با وجود حجاب، همیشه احساس امنیت دارم😊

دوستان از دیدن تاپیک ها تعجب نکنید🤦🏻♀️اولین تاپیک ها مال ۱۲ سالگیمه، دوران جاهلیت😂و یک سالی که مذهبی بودم! یه مدت هم دست مادرم بوده، الان بعد چند سال و سرانجام در سن ۱۹ سالگی دوباره به این اکانت برگشتم✨🎀فمینیست🤍🌱

مرسی عزیزم😘با وجود حجاب، همیشه احساس امنیت دارم😊

بله قطعا همینطوره عزیزم 😍🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
و من فدا ی شما بشم تاج بندگی روی سرت مستدام عزیز دلم حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

زنده باشی عزیزم. 

واقعا هیچ چیز جای چادر رو نمیگیره.

من اقد بابت چادرم تو فامیل طعنه شنیدم که خدا میدونه ولی پدر و مادرم خیلی هوشمندانه رفتار کردن با اینکه هرگز چادر رو برای ما اجبار نکردن ولی خیلی زیبا مارو طوری بار آوردن که سر اعتقادمون بمونیم حتی با وجود مشکلاتی که بقیه ایجاد میکردن.

تو خونه که چادر میپوشیدم چند تا خانواده از اقوام نزدیک روابطشون رو خیلی کم کردن.

سلام خانمای چادری میشه نظرتون روبگید من خانم محجبه ای هستم ولی بعضی جاها ترجیحم اینه چادرسر نکنم ولی همچنان باحجابم...بنظرشما اینجور پوشش اشکال داره؟

تعلیق به درخواست خودم...خدانگهدار
سلام خانمای چادری میشه نظرتون روبگید من خانم محجبه ای هستم ولی بعضی جاها ترجیحم اینه چادرسر نکنم ولی ...

سلام

خوب هستین؟

بعضی جاها یعنی کجا و این که چقدر یعنی چند بار اتفاق میفته؟

سلام خوب هستین؟ بعضی جاها یعنی کجا و این که چقدر یعنی چند بار اتفاق میفته؟

عدد ومکان که نمیشه گفت عزیزم بطورکلی مثلأ تومسافرتا مهمونیا بالاخره یجاهایی میشه جواب کلی میخام

سلام خانمای چادری میشه نظرتون روبگید من خانم محجبه ای هستم ولی بعضی جاها ترجیحم اینه چادرسر نکنم ولی ...

سلام عزیزم ، به نظر من همین که حجابمون کامله عالیه عزیزم و احسنت داره 

همین که بعضی جاها هم چادر سر میکنید خیلی خوبه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم ، به نظر من همین که حجابمون کامله عالیه عزیزم و احسنت داره  همین که بعضی جاها هم چا ...

فدای شماعزیزم مهربون...گاهی واقعأسختمه بپوشم ولی حجابم کامله

عدد ومکان که نمیشه گفت عزیزم بطورکلی مثلأ تومسافرتا مهمونیا بالاخره یجاهایی میشه جواب کلی میخام

خوب این جاها که مسئله ای نیست فقط به شرط این که منجر به کنار گذاشتن کامل چادر نشه  

البته من خودم اینجاها هم سر میکنم ولی خیلی از چادری ها سر نمیکنن