2777
2789
سلام عزیز دلم تاج بندگی روی سرت مستدام کاربر قدیمی راستی شما هم اصفهانی هستی؟؟

سلامـ ممنون

نه عزیزم جنوبم

🌸ﺧﺪاے مهربان ﺑﺮﺍے ﺩلمان"ﺍﻣن ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍن ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳن ﻣﻀﻄﺮمان خداے بزرگ بہ حضورت، بہ نگاهت، بہ یاریت نیازمندیم🌸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام من از12سالگی چادرسرمی کنم  چادرهای مختلفی رو امتحان کردم اما ازچادر دانشجویی جلو دکمه خیلی راضیم هم پوششم کامله هم تاحدی مدل روسری و مانتوم معلومه اینجوری می تونم روسری مو بامانتوم یا کیفمو باکفشم ست کنم خیلی مرتب و شیک میشه

سلام

از سن تکلیف حجابو رعایت میکردم ولی از ۱۲ سالگی چادر سر می کنم، خودم انتخابش کردم و عاشقشم... امانت حضرت زهرا(س)... حس امنیت و آرامش خوبی هم بهم میده... با عشق و افتخار سر می کنم...♡♡ 

مدلشم دانشجویی استین دار هست

♡🌹

روز شمار کنکور1400🙄

سلام😊

من از ۱۰ سالگی چادر پوشیدم البته مامانم قبول نمی کرد  میگفت زوده دو سال دیگه بپوش ولی آنقدر اصرار کردم بالاخره اجازه داد شبیه خودش بشم😁

همه چادر  ها رو امتحان کردم در حال حاضر ساده و عربی میپوشم😍😍😍 

وزن این هفته۸۱/۸۰۰ 😊 وزن اولیه ۸۵🙄  وزن هدف۷۰ 💪من میتوانم😉

سلام من ازتقریبا 14سالگی تا الان که 26سالمه 

چادر پوشیدم ساده میپوشم ولی بیشتر وقتا عربی اصیل ...

من از یه جا به بعد عاشق شدم اصلن دلم میره واسه حجاب وقتی چادر سر میکنم رو زمین نیستم اونقد که بهم یه حال عجیب میده اصلا نه تو گرما سختمه نه تو سرما نه با بچه ...چون به عشقق خانوم فاطمه زهرا سرم میکنم و مطمئنم که این چادر یهروز شفیع خواهد بود .....

خدایا خودت بهترین ها رو واسم رقم بزن،🥰.

سلام من ۱۲سالگی چادرسرمیکنم باانتخاب خودم بوده الانم ۱۸سالمه کاملاهم راضیم که چادریم چون احساس میکنم باعث گناه کردن کسی نمیشم چادرمم جده عبایی  

یه دختر چادری دهه هشتادی ☺که عاشق چادرمم متولدسال۸۱..  برای تعجیل درظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستیم🙏 دوستدار آقاخامنه ای سرت سلامت اقاجان💚

سلااام استارتر گل😍 😍خوبی خواهری😘

منم از وقتی دانشگاه قبول شدم چادر انداختم .الانم که ۱۵ سال میگذره خیلی راضیم..اوایل معذب بودم اما کم کم عادت کردم و الان احساس خیییلی خوبی دارم.. با بچه هم چادر بحرینی میگیرم واسم سخت نباشه

من از کوچکی خودم با علاقه چادر سرم می کردم حتی وقتی به سن تکلیف نرسیده بودم مامانم هم مجبورم نمی کرد 

درباره ی سوال شما من چادر مدل حسنا سرم می کنم خیلی دوست دارم❤️❤️

آقاجان 😭🖤#رهبر_شهیدم مثلا می اومدی بهم میگفتی چرا گریه میکنی؟🙃💔

سلام معصومه خانم منم اومدم 

از زمانی که یادمه چادری بودم دانشگاهمم راه دور بود تو خابگاهم خیلی دوستام بهم میگفتن چادرت را بردار ولی یه جوریه انگار هیچ وقت ازم جدا نمیشه البته بگم هیچ کدوم از دوستام چادری نیستن ولی هیچ وقتم سر پوششم با هیچکس مشکلی نداشتم و به پوشش کسی هم ایراد نگرفتم ولی خب چادر را برای خودم دوست دارم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹