2777
2789
تاج بندگی روی سرت مستدام گلم، حضرت زهرا نگهدار خودت و فرشته کوچیکت باشه راستی این لینک را بخون، به ...

ممنونم از دعای خوبت عزیزم 

همچنین شما گلم 🌺❤

حتما عزیزم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

سلام خوبین؟اسمم نداست  من یه سیده ساداتم جدم امام حسینه    اسم کاملم *نداسادات حسینی* ی دهه هشتادی متولد ۱۳۸۱/۶/۷ ساکن اصفهان اسم همسرم محمدحسینه ۴ماهه عقدم ۳ماه نامزد بودم

همیشه دوست داشتم ازاد بگردم ارایش میکردمو بی حجاب بودم  و عین دخترای هم سنو سالم مانتوی کوتاه و عکس و گردش میرفتم

چادری بودما ولی ب اجبار پدرم

اجباره پدرمم ن چادرو دوست داشتما ولی ن با حجاب  و وقتی هم حجاب میگرفتم ارایشع غلیظو داشتم    کم کم ب خودم اومدم

تو سن ۱۶سالگی فهمیدم نصفه عمرم تباه شد اینقد ازادانه گشتم چ سودی دیدم ب جز اینکه پسرو مرد چ کم سن چ زن دارو ب خودم جذب میکردم خودم دیگ خسته شدم دلم میخاست خانومانه و طوری ک شایسته یه ساداته رفتار کنم ارایشو گذاشتم کنار الانم ۳ تا چادر دارم ۱ عبایه جده ک مادرم از کربلا واسم اورد ۲ چادر اماراتی ۳چادرایرانی تو همش ایرانیه رو بیشتر دوست دارم چون نمیچسبه و بدن نمایان نمیشه   تاج بندگیم همیشه رو سرمه خداروشکر میکنم ک عاقل شدم و  ازدواج کردم وشوهرمم ادمه محترم و با خداییه و اونم خوشحاله ک من هدیه  حضرت زهرا رو سرم میکنم با چادرم میشه  شیک وتودل برو بود       پیشنهاد میکنم چادر سر کنید پشیمون نمیشید هم شیکترین و هم امنیتتون بیشتره و هم پیش خداوند عذاب وجدان نداریدو شرمنده مادرمون حضرت  زهرا نمیشید ادمی ک چادر ب سر داره مصل مرواریده تو صدفه:) 

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از ۱۰ سالگی

اولا چادر ملی و عربی

یه مدتم ساده

الان دانشجویی و کمری

مدل داررکلا زیاد دارم

ساده هم دارم 

هرکدوم به جای خودش

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...
ی سوال دارم من چادری نیستم ولی خب سوالم اینه شماها چادر سر میکنید چرا مانتو میپوشین دیگه خب بلوز شل ...

عزیزم  ببین  در بعضی مواقع ک مصلا باد شدید میاد یهو باد میپیچه تو چادر و بخاطر سبکیه پارچه چادر

چادر بلند میشه ک ممکنع  نامحرم ببینه ک تاپ و شلوار پوشیدیم

یا مصلا بلوز و شلوار بپوشیم و چادر سر کنیم چادر ب لباس میچسبه و بدن کاملا نمایان میشه ولی مانتو ک بپوشیم نمیچسبه و برجستگی ها معلوم نیست

🤍ای در این حادثه ها نام تو آرامش من...🌱
@alcohol    

سلام عزیزم 

ممنون که صدام کردین 

چندسالیه محجبه و چادری شدم 

من معمولا چادر عربی میپوشم چون به نظرم راحت تره 

روسری هم معمولا نخی با گیره میبندم 

دیگه...

آها تو مهمونیا هم اگه لباسم مناسب و باحجاب باشه که هیچی ولی اگه حجابش مناسب نباشه چادر رنگی میپوشم 

ایرانی با پرچم اسراییل..... ، ایرانی با پرچم اسراییل.... جای خالی را پر کنید😁

چادر منم قجریه جدیدا گرفتمش خیلیم دوسش دارم بهم میاد،قبلا همش ملی سرم میکردم،از ۱۵سالگی فکر کنم چادر سرم میکردم

رسیدن به تو چیزی کمتر از معجزه برام نیست😍👨‍👩‍👧💕

من چادر مدلای مختلف سر کردم که به شخصه سلیقه خودم عبایی و کلا عبایی خیلی رو سر شیکه 

برا خانومایی که سنتی میپسندن هم به نظرم ساده چادرای طرح دار برا مامانامون خوبه ماها که جوونیم طرح دار قشنگ نیست ساده قشنگه و صد البته برا جوونا چادر مدل دار نه سنتی

چه خوب که با این تاپیک آشنا شدم و دوستای چادری جدید پیدا کردم 😍

من چادر شالی استفاده میکردم تا پنج شیش سال پیش ولی الان دیگه چادر ساده استفاده میکنم یه چادر لبنانی هم دارم واسه مواقعی که میرم بازار و دستم پره چون استین داره و جلوشو میشه کامل بست راحت تره 😁دیگه آدم کلافه نمیشه ..

به به میبینم که همه گلها دور هم جمع هستند...منم ۱۰ سال هست چادری ام قبلا مانتویی بودم هیچ وقت خانواده ام واسم محدودیت پوشش نذاشتن و اطرافیام هم همه مانتویی بودن منم طبق مد لباس میپوشیدم ولی ته دلم دوست داشتم چادری باشم احساس میکردم اینطوری حریم دارم ولی همیشه میگفتم اگه من چادری بشم نگاه بقیه بهم چطور میشه؟؟بعدش خدا خواست من و خواهرم یک روز تو دهه اول محرم قرار بود بریم شاه عبدالعظیم با هم تصمیم گرفتیم اون روز رو چادر بپوشیم ببینیم چی میشه...اون روز رفتیم و چنان شیفته شدیم که دیگه تا الان هیچ کدوم ازسرمون چادر رو درنیاوردیم...وقتی شیفته بشی و پوشش واست ارزش باشه دیگه نگاه دیگران و اینکه کی چی میگه واست مهم نیست...البته من واکنش های مثبت زیاد دیدم از اول هم زیر چادر روسری های رنگی با حجاب کامل پوشیدم به خاطر همین واسه اطرافیام هم این مدل پوشش جالب بوده برای خودم هم خسته کننده نبوده... و اینکه رفتار اقایون بیرون هم باهام تغییر کرد انگار چادر یه هشداره که بهشون میگی من واسه خودم حریم قائلم زیاد بهم نزدیک نشو....الام متاهلم ولی اون موقع ها فقط خواستگار ها به خودشون اجازه میدادن بیان و حرفی بزنن اونم با کلی دست پاچگی و احترام...به دوستانی که دوست دارن چادری بشن میگم که حتما اینکار رو بکنید و بیخود فکرهای منفی نکنید پوشش چادر براتون آرامش میاره اینو کسی بهتون میگه که خودش چندین سال هر جور دلش خواسته پوشیده ولی آرامشی که الان دارم با اون موقع قابل قیاس نیست...