سلام خوبین؟اسمم نداست من یه سیده ساداتم جدم امام حسینه اسم کاملم *نداسادات حسینی* ی دهه هشتادی متولد ۱۳۸۱/۶/۷ ساکن اصفهان اسم همسرم محمدحسینه ۴ماهه عقدم ۳ماه نامزد بودم
همیشه دوست داشتم ازاد بگردم ارایش میکردمو بی حجاب بودم و عین دخترای هم سنو سالم مانتوی کوتاه و عکس و گردش میرفتم
چادری بودما ولی ب اجبار پدرم
اجباره پدرمم ن چادرو دوست داشتما ولی ن با حجاب و وقتی هم حجاب میگرفتم ارایشع غلیظو داشتم کم کم ب خودم اومدم
تو سن ۱۶سالگی فهمیدم نصفه عمرم تباه شد اینقد ازادانه گشتم چ سودی دیدم ب جز اینکه پسرو مرد چ کم سن چ زن دارو ب خودم جذب میکردم خودم دیگ خسته شدم دلم میخاست خانومانه و طوری ک شایسته یه ساداته رفتار کنم ارایشو گذاشتم کنار الانم ۳ تا چادر دارم ۱ عبایه جده ک مادرم از کربلا واسم اورد ۲ چادر اماراتی ۳چادرایرانی تو همش ایرانیه رو بیشتر دوست دارم چون نمیچسبه و بدن نمایان نمیشه تاج بندگیم همیشه رو سرمه خداروشکر میکنم ک عاقل شدم و ازدواج کردم وشوهرمم ادمه محترم و با خداییه و اونم خوشحاله ک من هدیه حضرت زهرا رو سرم میکنم با چادرم میشه شیک وتودل برو بود پیشنهاد میکنم چادر سر کنید پشیمون نمیشید هم شیکترین و هم امنیتتون بیشتره و هم پیش خداوند عذاب وجدان نداریدو شرمنده مادرمون حضرت زهرا نمیشید ادمی ک چادر ب سر داره مصل مرواریده تو صدفه:)