2777
2789

سلام .با افتخار از 11 سالگی به انتخاب خودم چادر سرم کردم ان شاء الله همینجوری بمونم . چادر جان خیلی دوستت دارم برای همه این سالها ازت ممنونم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دانشجویی وملی میزنم ازدوره مدرسه چادری شدم خیلی راحته ملی حتی بابچه بلندکردن خیلی هم خوشتیپم شلوارراسته مشکی کفش کمی پاشنه بلندخانمانه ومانتوبلنددکمه دار باروسری بلندرنگ مانتو کیف وکفشم ست کنید تامرتب دیده بشید 

چادر ملی، از دوم راهنمایی الان ۲۷سالمه. خودمم چندسال از مامانم خواستم تا اجازه دادش.میگفت باید خوب فکرتو کنی بعدا پشیمون نشی .واقعا هم دوسش دارم و نه تنها مانع نبوده بلکه راحتیم برام بوده چون خیلی جاها احترام و اعتمادی دیدم که برام جالب بوده (البته شخصیت درکنار چادر هم موثره نه فقط چادر خالی). خیلیام هستن چادرین اما صد قلم آرایشو رفتارای جلفو اهل صدجور گناه اما چادر درکنار شخصیت خوب خیلی موثره 

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

سلام عزیزم 🌸

چادر من عربی اصیل هس

من از ۸ سالگی چادرو انتخاب کردم ..یادمه از مامانم خواسته بودم برا تولدم چادر بخرن واسم .. البته برا مدرسه، از اول راهنمایی سرم کردم .. چادر یه حسِ خوبِ امنیت به آدم میده برای همینم هس که نمیشه کنارش گذاشت 😊

مدل چادرم جده و از ۱۰ سالگی پوشیدم الان ۱۸ سالمه

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

سلام😊 

من از 9سالگی چادر سر میکنم با افتخار😍 الان21 سالمه امیدوارم بتونم از این امانت به درستی مراقبت کنم،و به عنوان یه خانم چادری این لقبو به درستی یدک بکشم و شرمنده حضرت زهرا نشم❤

چادرایی که سر کردم؛ملی،بحرینی،ساده،حسنی،دانشجویی 

خیلی دوست دارم چادر بعدیم عربی باشه😍

معصومه جانم لطفا منم تگ کنید تو تاپیکا..الانم این تاپیکو اتفاقی پیدا کردم🙏❤

❤فَاِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرا

چادر ساده ولبنانی دارم لبنانیمو بیشتر دوستش دارم..از بچگی میپوشیدم عاشقانه هم دوستش دارم🥰🥰

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …

سلام

از شب اربعین امسال که ۱۸سالمه، تصمیم گرفتم تا ابد چادر رو تمام و کمال و بااحترام و به خواست اراده قلبی خودم بذارم😍❤

مدل حسنا که خیلیم دوسش دارمممم و خیلی سبک و راحتههه😍😍

سلام من معصومه هستم واز بچگی چادر میپوشم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻