2777
2789

سلام منم اومدم...

اولا چادر شب ساده سر میکردم بعد یه مدت لبنانی حالا هم چادر عرب سر میکنم...

از اول خیلی دوس داشتم چادر سر کنم ولی جدی جدی تقریبا از وقتی ۱۷ سالم بود کاملا دیگه سر کردن با عشقاااا❤⚘

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
سلام منم اومدم... اولا چادر شب ساده سر میکردم بعد یه مدت لبنانی حالا هم چادر عرب سر میکنم... از او ...

سلام عزیز دلم

ای جانم به به خوش به حالت

تاج بندگی روی سرت مستدام عزیزم

حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

خیلی خوشحال شدم عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@ماهورادخت     سلام عزیز دلم خوبین؟ کجایی آبجی کم پیدا هستین

سلام معصومه جان عزیزم

ممنون شماخوبید؟

عزیزدلم یه کم گرفتارم وخیلی نمیتونم بیام سایت

شایدهفته ای یه بارمثل حالایه چنددقیقه بشه بیام مهربونم خیلی خیلی ممنونم که یادی ازماکردیدگلم

التماس دعا

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
ی سوال دارم من چادری نیستم ولی خب سوالم اینه شماها چادر سر میکنید چرا مانتو میپوشین دیگه خب بلوز شل ...

😐😐😐

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
سلام معصومه جان عزیزم ممنون شماخوبید؟ عزیزدلم یه کم گرفتارم وخیلی نمیتونم بیام سایت شایدهفته ای ی ...

دورتون بگردم من عزیز دلم

ای جانم، زنده باشید انشاءالله

براتون صلوات میفرستم

خدا حفظتون بکنه

سلام عزیز دلم ای جانم به به خوش به حالت تاج بندگی روی سرت مستدام عزیزم حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم ...

ممنونم عزیز دل...

خوش بحال همه ی چادریا البته از نوع درستش😁

خدا همیشه ههمون رو در مسیر بندگی خودش حفظ کنه⚘❤

دورتون بگردم من عزیز دلم ای جانم، زنده باشید انشاءالله براتون صلوات میفرستم خدا حفظتون بکنه

خدانکنه عزیزم

جان دلم

ممنونم 

خدا شماروبرای پدرومادرتون حفظ کنه که این همه باکمالات هستیدعزیزدلم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
عزیز دلی دوست جدیدم اتفاقا دوشب تاپیکتو خوندم و دنبال کردم چه چادری مناسبمه الان چادر عربی میپوشم بس ...

سلام

چادر تا یه حدی میتونه اندام رو نشون نده!

اگه اضافه وزنتون آزار دهندس به فکر رژیم و ورزش باشید🤗 اعتماد به نفستون خیلی میره بالا! 

نمیدونم با این توضیحاتی که دادین چه مدلی خوبه ولی بحرینی کشیده تر و اندامی تر نشون میده

لبنانی هم همین طور!

جده هم بد نیست!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

چادر من استین داره

تیپم شبیه لبنانی هاست 

بعضی وقتا شومیز دامن بلند میپوشم 

بعضی وقتا هم مانتو عربی

پیج دوستمه کلی لباسای خوشگل درجه یک بچه دارن سر بزنید حتما 🌹bebe.cot در زمینه تهیه سیسمونی هم مشاوره رایگان میدن

خدا پدربزرگمو رحمت کنه.

(لطفا اگه میشه یه فاتحه براش بخونین)🥀

اولین چادرمو ایشون خریدند برام .

🌹چادرنمازمم برا کلاس سوم  مامان بزرگم برام خریدند.خیلی ناز بود.🌹

کلاس چهارم بودم . خیلی دوسش داشتم رنگش میگفتن زغال سنگی بود.نزدیک لبه هاش یه نوار داشت که خیلی دوسش داشتم.

کلا هم ساده می پوشم بنظرم شیک ترو خانمی تره.

البته مدلای الان به بعضی دختر خانما میاد.