2777
2789

منم چادریم ، افتخار میکنم به چادرم به این تاج سلطنتی ، به حجاب حضرت زهرا ، خیلی هم برام عالی و راحته و عاشقشم ، الهی خدا کمک کنه و با دعای حضرت زهرا و شهیدان سعادت و افتخار داشته باشم همیشه چادری بمونم 

این نیز بگذرد . . .

منم چادریم ، افتخار میکنم به چادرم به این تاج سلطنتی ، به حجاب حضرت زهرا ، خیلی هم برام عالی و راحته ...

من دورت بگردم فرشته اسمونی

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

حالم خوب نبود، با پیام شما بهتر شدم

بازم ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم منم چادریم  تو یه خانواده فوق العاده ازاد بزرگ شدم اما از چهارده سالگی سرم کردم تا الان که ۲۱سالمه عاشق چادرمم همه نوع مدلی هم داره ( قجری- حسنا_ اماراتی _ ایرانی ساده _ دانشجویی_ عربی اصیل) اهمشون خیلی خوبن ولی برا بیرون بیشتر اماراتی و قجری میپوشم راحت تره حجابشم بیشتره برا مهمونی هم عربی اصیل جنس کن کن کره ای شیکه 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
سلام عزیزم منم چادریم  تو یه خانواده فوق العاده ازاد بزرگ شدم اما از چهارده سالگی سرم کردم تا ا ...

وای که چقدر خوبین شما

کلی انرژی گرفتم با کامنتتون

الهی همیشه زیر سایه امام زمان باشین

وای که چقدر خوبین شما کلی انرژی گرفتم با کامنتتون الهی همیشه زیر سایه امام زمان باشین

سلامت باشید خواهرم  باعث افتخاره حضور در این تاپیک ممنون که لایق دونستین ⁦♥️⁩

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
من دورت بگردم فرشته اسمونی حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم حالم خوب نبود، با پیام شما بهتر شدم بازم ...

مرسی معصومه نازنین از تاپیک زیبات ، الهی نگاه پر لطف حضرت فاطمه زهرا س همیشه شامل زندگیت باشه و حال دلت همیشه خوب باشه عزیزم

این نیز بگذرد . . .

سلام فرشته آسمونی تاج بندگی روس سرت مستدام گلم خیلی خانمی دوست قشنگم راستی این دوستمون که کم پیدا ...

سلام معصومه جونم. خوبی؟ سرحالی؟ میگم‌ چرا اون تاپیک‌ در مورد چادر قفله.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
سلام معصومه جونم. خوبی؟ سرحالی؟ میگم‌ چرا اون تاپیک‌ در مورد چادر قفله.

سلام فرشته آسمونی

فدات شم

داغ ترین تاپیک سایت شد؛ خود ninisite  قفلش کرد

واقعا اینجا هر چیزی آزاه غیر از دین و مذهب

سلام فرشته آسمونی فدات شم داغ ترین تاپیک سایت شد؛ خود ninisite  قفلش کرد واقعا اینجا هر چیزی ...

عه جدی؟؟ عجب😏😏

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))