2777
2789

منم چادری هستم و به چادرم افتخار میکنم از سال اول راهنمایی چادر سرم کردم تا الان که سی و چهار سالمه هیچکس هم مجبورم نکرد و انتخاب خودم بود . البته قبلا چادر ساده داشتم ولی بعد بردم استین دارش کرد خیاطی خیلی راحتره و زیبا تر. 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

یادمه ترم اول رفتم دانشگاه تو شهر دیگه بودم‌. و چند تا از همکلاسیای مدرسه ام ام تو دانشگاهمون بودن به من میگفتن مژده تو هنوزم چادر میپوشی ول کن بابا اینجا کی میشناستت در بیار چادرو منم گفتم من به خاطر حس امنیتم و عشقم چادر میپوشم و بهش افتخار میکنم نیستم مثل بعصیا از شهرشون میان بیرون فکر میکنن رفتن لس انجلس. 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانم گلا

طاعاتتون قبول

من تازه نی نی دار شدم ، یه پسر گل چهارماهه دارم ، خدا نصیب همه بکنه ان شاءالله ، میخواستم از تجربیات خانمهای اینجا استفاده کنم ببینم واسه بچه گرفتن بغل چه چادری مناسبه؟ تو نت تحقیق کردم به نظرم قجری مناسبه ، نظر شما چیه ؟

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

سلام خانم گلا طاعاتتون قبول من تازه نی نی دار شدم ، یه پسر گل چهارماهه دارم ، خدا نصیب همه بکنه ان ...

سلام فرشته اسمونی

باور میکنی به فکرت بوم؟

اون یکی تاپیک رفته تو داغ ترینها تونستی بیا

دورت بگردم، خیلی خیلی تبریک میگم

صفحه 385 تا 390 این تاپیک بچه ها حرف زدن

خلاصش را من تو این تاپیک آورم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5084347/چطوری-با-بچه-راحت-چادر-سر-کنم

سلام فرشته اسمونی باور میکنی به فکرت بوم؟ اون یکی تاپیک رفته تو داغ ترینها تونستی بیا دورت بگردم، ...

فدات گلم ، چقدر کارات قشنگه ، اجرت با سرورم حسین (ع)

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

سلام به همه دوستای گلم منم چادری ام همه معمولا عربی سر میکنم گاهیم ساده از بچگی سر میکردم چادر

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤