2777
2789
من هم اینجا خیلی اشکم دراومده ولی خوب چاره ای نیست تحمل باید کرد خدا میبینه

اینجا کسی عکسشو نمیذاره با چادر صورتشو محو کنه!؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا گذاشتن و سریع برداشتن من مخالفم حقیقتش متأسفانه تو فضای مجازی باب سوءاستفاده بازه

اوهوم... اینم هست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من هم اینجا خیلی اشکم دراومده ولی خوب چاره ای نیست تحمل باید کرد خدا میبینه

خیلی معذرت میخوام ولی من تازه امضاتون خوندم

باید بگم حد بین دین با سیاست خیلی زیاده.

من دین اسلام دوست دارم و با همه قوانین و افکار اسلام حقیقی موافقم!

اما با اینا که اول شما نوشتی به هیچ وجه،دین و عدالت فقط زمان امام علی برجا بود.

ان شاالله منظورمو رسونده باشم. 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

سلام بر همه عزیزان

من از ۱۷سالگی با انتخاب خودم سرم کردم قبلش هم تقریبا بی حجاب بودم

خداروشاکرم بابت این نعمت

من در مجردی چادر کمری (قجری) میزدم

ولی بعد ازدواج همسرم دوست نداشتن و چادر ساده میزنم

فقط وقتایی که همسرم نیست معمولا لبنانی میزنم

خیلی معذرت میخوام ولی من تازه امضاتون خوندم باید بگم حد بین دین با سیاست خیلی زیاده. من دین اسلام ...

من هم خیلی معذرت میخوام ولی سفت و سخت به آن چه نوشتم معتقد هستم

اما این تاپیک جای این بحث نیست

جای دیگه میتونیم صحبت کنیم

سلام بر همه عزیزان من از ۱۷سالگی با انتخاب خودم سرم کردم قبلش هم تقریبا بی حجاب بودم خداروشاکرم با ...

سلام عزیز دلم

تاج بندگی روی سرت مستدام گلم

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

من هم خیلی معذرت میخوام ولی سفت و سخت به آن چه نوشتم معتقد هستم اما این تاپیک جای این بحث نیست جای ...

💐درسته نظرتون محترمه💐

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
بچه هاااا بشتاااابید👌👌👌👌 https://www.ninisite.com/discussion/topic/5137630/خواااهش-میکنم-بحث- ...

خدای متعال در زندگی به من لطفی داشته و اون هم این که بعضی را در زندگی من مصداق آیات خودش قرار داده؛ مدت ها آیه والله یهدی من یشا برای من سوال بود

فاطمه عزیز شما مصداق این آیه در زندگی من هستید 

خیلی خوبی شما 

سلام متاهلم از سه سالگی سرم می کردم اما از یه سال قبل تلیف بسکه عشق داشتم به چادر دائمی سرم کردم بعدم دانشگاه و الان بعد ازدواج تقریبا ده دوازده ساله بیشتر چادر کمری یا بعد که حسنا اومد حسنا می پوشم گاهی هم چادر معمولی یا عربی اصیل...