2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چادر دانشجویی

تقریبا از 13 سالگی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
عزیز دلم سلام خوبی؟؟ خوش اومدی به جمع ما اولاً تاج بندگی روی سرت مستدام عزیزم؛ انشاءالله که حضرت ...

سلام ممنون گلم 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

سلام من قبل از اینکه به سن تکلیفم برسم سر میکردم نه اینکه همیشه حجاب داشته باشم قبل ۹ سالگی ولی منظورم اینه که خداروشکر با حجاب به خوبی آشنا شدم اونم طوری که الان بتونم بدون هیچ زوری و واقعا با عشق و علاقه چادر سر کنم 

مدلای مختلف چادرم سر کردم مثل شالی( البته سنم کمتر بود الان علاقه ی زیادی به این مدل ندارم ) ، ساده ، دانشجویی ، حسنی ، لبنانی

سلام

ساده 

از ۱۰ سالگی می پوشم

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 

سلام دوست عزیز از دوران راهنمایی چادر سرم میکنم بیشتر اونایی که دور برم هستن چادری هستن ولی من چادر رو با عشق سر میکنم وبه چادری بودن خودم افتخارمیکنم فداتون بشم🌹

سلام دوست عزیز از دوران راهنمایی چادر سرم میکنم بیشتر اونایی که دور برم هستن چادری هستن ولی من چادر ...

تاج بندگی روی سرت مستدام عزیز

به به، خوش به حالت گلم

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

سلام من قبل از اینکه به سن تکلیفم برسم سر میکردم نه اینکه همیشه حجاب داشته باشم قبل ۹ سالگی ولی منظو ...

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد عزیز دلم

حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

من از سن تکلیف هم چادر ساده سرم می کنم هم چادر دانشجدیی تا امروز که ۲۵ سالمه و منتظر یکی از فرشته ها ...

ای جانم خدا حفظت کنه خواهر خوبم

خدا نگهدار اون فرشته آسمونی باشه 

راستی از صفحه 385 تا 390 حدوداً بچه ها تجربیاتشون درباره این که چه چادری با بچه خوبه راهنمایی های خوبی کردن
تاج بندگی روی سرت مستدام گلم