2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از وقتی ازدواج کردم چادر شالدار

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا
سلام آبجی! چه امضایی! خدا انشاءالله حفظت بکنه خواهر نازنینم!

قربونت برم گلم🌸

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا
ببخشید الان دیدم خانم دکتر! من از 18 سالگی و انواع مدل ها را هم دارم

چرا من منتظر بودم بگی از پنج سالگی🤔

خب بنظرت کدوم مدل هم راحتتره هم شکیل تر؟ و البته به قد کوتاه هم بیاد، مثلا مدلهایی که مثل چادر عربی از بغل سر به سمت آستینها برش میخوره قد رو کوتاه تر نشون میده

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ببخشید الان دیدم خانم دکتر! من از 18 سالگی و انواع مدل ها را هم دارم

من دیگه از دانشجویی خسته شدم دلم یک مدل جدید میخواد، حسنا رو پرو کردم نپسندیدم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

از زمانی که راهنمایی میرفتم به اجبار مدرسه میپوشیدم وعلاقه خاصی به چادر نداشتم دانشگاه هم از رو عادت میپوشیدم و تازه عقد کرده بودم شوهرم دوسنداشت بدون چادر باشم اما الان دو سالی هست گاهی میپوشم گاهی نه و از این حال خودم بدم میاد که نمیدونم میخوام چجوری باشم فقط میدونم چادر رو دوست ندارم اصلا هم ارایش ندارم

چرا من منتظر بودم بگی از پنج سالگی🤔 خب بنظرت کدوم مدل هم راحتتره هم شکیل تر؟ و البته به قد کوتاه ه ...

خخخ

از 18 سالگی دایم پوشیدم به جز یک دوره یک ساله بعد از پسرم که الان هم بسیار پشیمونم و اشتباه کردم.

قبلاز 18 سالگی هم بعضاً میپوشیدم ولی خوب خودم انتخاب کردم

دقیقا عربی و بحرینی را پیشنهاد میدم عزیزم