2777
2789
دلیل که....فقط میگه من عاشق چادرم.میترسم بعد پشیمون شه که بخواد چادرو بذاره کنار یه جوریه.

به نظرم هیچی رو زور نکنید فقط راهنمایی کنید

انتخاب خوبی کرده

اگه دوست چادری داشته باشه

احتمال پشیمونیش کمه

چون تشویقش میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار شد نزنی تو ذوق ما     سلام علیکم؛ ببخشید احساساتی شده بودم؛ یاد دفعه اولی افتادم ک ...

😁😁😁😁😁

خداروشکر

هردو سرما خوردن 😪 یعنی در واقع هر چهارتامون سرما خوردیم 😪 

ولی خداروشکر خوبیم 😄😄😄

(    )
سلام همشهری نازنینم؛ خیلی گلی شما مهربونم حضرت زهرا انشاءالله نگهدار تو و خانوادت باشه! چقدر خوب نو ...

مرسی خواهرم چقد تو بمن آرامش میدی حیف که دوری وگرنه از اینهمه آرامشت بهرمه مند میشدم

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

@سه_ضلعی     آبجی خیلی دوست دارم

قربونت برم عزیز💖

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
@صبا7635     @rozhajooooon     @احد7722     @فرانک20   ...

عزیزم من از 15 سالگی چادری بودم اون موقع ها چادر معمولی میپوشدم ولی الان چادر دانشجویی دارم 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سلام دختر منم یه مدته همش اصرار داره که چادر سر کنه ولی من دوست ندارم و بهش اجازه نمیدم ولی خوب عذاب ...

سلام بانو، خدا رو شکر که عشق به این پوشش مقدس توی دل دختر گلتون افتاده و البته حتما در دامن مادر فرهیخته ای بزرگ شده⚘ مادر و خواهر منم مانتویی هستن، من یادمه حدودا ۱۰ سالم بود که از مادرم خواستم برام چادر مشکی بدوزه، مادرم ابتدا قبول نکرد ولی توی یک مسجدی کلاس تابستونی ثبت نام کردیم که چادر اجباری بود! دیگه به ناچار چادر دوختیم و من هم غیر از اون مسجد، بعضی جاهای دیگه میپوشیدمش، اوایل از پوشیدنش خیلی حس خوبی داشتم، ولی بعد چندماه حس کردم جمع کردنش برام سخته و اذیت میشم، البته اون زمان فقط چادر معمولی و نهایتا عربی عرف بود، حدود یکسال بعدش هم با عربی ادامه دادم ولی چون تپل و قدکوتاه بودم بازم حس خوبی نداشتم... خلاصه گذاشتمش کنار و مانتویی شدم! مادرم هم همیشه تاکید میکرد که اگر یک مانتویی محجبه باشی خیلی بهتره تا اینکه نتونی چادرتو جمع کنی! اما حدود پنج سال بعد، زمانی که سال سوم دبیرستان بودم یک ماه رمضون با دوتا از دوستام قرار گذاشتیم توی مدرسه چادر بپوشیم و دیگه بعد از اون ماه رمضون من به چادر وابسته شدم❤ با ورود به دانشگاه هم اوایل چادر ملی پوشیدم و بعد دانشجویی خریدم و الان حدود هشت ساله که چادر دانشجویی میپوشم و خیلیییی باهاش حس مصونیت و امنیت و وقار دارم، البته توی خونه خیلی چادر رنگی نمیپوشیدم ولی بعد ارشد که ازدواج کردم همسرم هم مشوقم شد و دیگه جلوی مهمون توی خونه هم میپوشم، خداروشکر🤲به نظرم شما هم فرصت تجربه به دختر گلتون بدید دیگه ادامه راه خودش براش پیش میاد، بنظرم اوایل پیشنهاد بدید که تفریحی چادر بپوشه و همه جا نباشه...

اینها نظراتی طبق تجربیات منه، شما قطعا با توجه به شرایط خودتون و البته ادب و تشخصی که از خودتون نشون دادید بهترین تصمیم رو خواهید گرفت⚘ در پناه حق باشید🌷

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام بانو، خدا رو شکر که عشق به این پوشش مقدس توی دل دختر گلتون افتاده و البته حتما در دامن مادر فره ...

سلام دوستم خدارو شکر که شما موفق شدید و بهترین تصمیم رو گرفتید.راستش حجاب من که معمولیه نه بی حجابم نه خیلی با حجاب ولی خوب مانتویی هستم و البته که محرم و نامحرم رو رعایت میکنم.ولی خانواده شوهرم متاسفانه زیاد حجاب درستی ندارن و محرم و نامحرم کلا براشون معنی نداره در حدی که جاریهام با شوهرم روبوسی میکنن.به خاطر این مسئله دودلم نمیدونم چیکار کنم.میترسم دخترعمه ها و دختر عمو هاش مسخرش کنن.ولی بازم چشم ممنونم از راهنماییتون❤❤

یا قاضی الحاجات