2777
2789
دلیل خاصی داره که میخواید از همه بپرسید؟  چون خود این تاپیک ۲۵۱ ص است ولی مجددا پست زدید ک این ...

آهان نه گلم

این تاپیک دورهمیه من صفحات اول چند ماه پیش بدون قصد ادامه زدم اما تاپیک رونق گرفت، الانم هر کی میاد همون پست اول را جواب میده

به نوعی بهانه ای هست برای کنار هم بودن

سلام از13سالگی فقط چادر ساده میپوشم امسال میخام یه چادرایی هستن آستین دارن جلوشونم زیپ یا دکمه داره ...

سلام عزیز دلم

بله قبلا تشریف آوردین شما اینجا و ما توفیق داشتیم خدمتتون باشیم

فدای شما بشم من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم بله قبلا تشریف آوردین شما اینجا و ما توفیق داشتیم خدمتتون باشیم فدای شما بشم من

خدانکنه شمالطف دارین راستش بعضی وقتها با پالنو و کیف و وسایل سختم میشه چادر همش غرمیزنم ولی تاپیک شما بهم انرژی میده و بیشتر دوس دارم چادرمو 

سلام سلام به چادری های خوش تیپ و با انرژی

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
سلام عزیز دلم خوبی؟ قدمت روی چشم من؛ خوش اومدی گلم

ممنون عزیزم😍💐من چادرم ملی هستش از ۱۷ سالگی چادر میپوشم😊

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

سلام دوست خوبم

مدل چادرم ساده و حسنی

از ۲۰ سالگی چادر سر میکنم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...