2777
2789
الان دیگ تقریبا چهار سال ازدواج کردمه از بس گفت چادر پیرت میکنه چادر ک سر میکنی مثه پیرزنا شدی و این ...

سلام خانوم.قرآن یه آیه ای داره که خدا میگه درآخرالزمان یه قومی میان،که خدا رو دوست دارند و خدا دوستشون داره( طبق تفاسیر و روایات این قوم از ایرانی ها هستند،موقعی که اعراب درمورد این قوم پرسیدن پیامبر دستشون رو میذارن روی شونه ی سلمان و میگن از قبیله ی سلمان) بعد شروع میکنه نشونه های اون قوم رو میگه که یکی از نشونه هاش اینه  که (لایخافون لومه لائم) یعنی از ملامتِ هیچ ملامتگری نمیترسند. معنیش اینه که اینا مسخره میشن،اذیت میشن ولی اصلا براشون مهم نیست چون ایمان دارن راهشون درسته.ومن الله توفیق

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریضی که همراه نداره چی! تنها تا حالا بیمارستان نبودی؟

اون دیگه مشکل خودشه😂😂😂

شوخی کردما.هر کاری ازم بربیاد انجام میدم مهم نیست همراه باشه یانه

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
اون دیگه مشکل خودشه😂😂😂 شوخی کردما.هر کاری ازم بربیاد انجام میدم مهم نیست همراه باشه یانه

دور تو بگردم من

یادم باشه یه بار قضیه اولین بار بستری شدنم تو بیمارستان بهت بگم

سلام 

من چادرم ساده اس کش میزنم 

از اول راهنمایی اوایل چادرعربی ب اجبار میپوشیدم چون چادرم کوتاه وزشت بود برام وگرنه جادر دوس داشتم چون چادرم خوب نبود یواشکی میذاشتم تو کیفم🤭

ولی الان ۲۷سالمه چادر میپوشم 

سلام  من چادرم ساده اس کش میزنم  از اول راهنمایی اوایل چادرعربی ب اجبار میپوشیدم چون چاد ...

سلام عزیز دلم

ای دورت بگردم

حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

تاج بندگی روی سرت مستدام

من از اول راهنمایی چادر سر میکردم . تا سه سال پیش چادر ساده داشتم الان سه ساله دانشجویی میپوشم.ولی عاشق چادر لبنانیم دفعه دیگه حتما لبنانی میخرم 😊

تو بیا و بمان ... 💜