2777
2789
چادر عربی اصیل

عربی اصیل از 18 سالگی

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
حضرت زهرا س مودب هم بودند. ادب رسم وآیین شان بود. تعیین تکلیف نمی کردند. هتاکی نمی کردند. من دهه ...

تا جایی که من میدونم چادر حجاب ملی هست و نه حجابی که از صدر اسلام بوده باشه. چطور اون خانم میگه حضرت فاطمه زهرا(س) چادر مشکی می پوشیدند؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام و عرض ادب به همه دوستان.

ظاهرا بحث حجاب حضرت زهرا شده و حرف از این هست که چادر اون زمان بوده یا نه؟آیا چادر پوشش ملی هست یا خیر؟

خانمای گل قرآن سفارش کرده به حجاب و وجوب حجاب از آیات قرآن به دست میاد.یکی از این آیات آیه ۵۹ سوره احزاب هست با این عبارت:یدنین علیهن جلابیبهن....

در معنای جلباب تعاریف مختلفی اومده که علی الظاهر پوششی هست که از سر تا پا رو دربر میگیره یا مانند ملحفه است یا به نقل شهید مطهری بلندتر از روسری و کوچکتر از عبا هست.

حدود هفت لغتنامه جلباب رو به معنای چادر گرفتند.

اما اینکه حضرت زهرا هم چادر داشتند یا خیر طبق روایات این به دست میاد که بله چادر داشتند.من جمله روایتی که سلمان فارسی در این باب نقل میکنه یا داستان معروفی که از چادر حضرت زهرا نزد یهودی شنیدیم.

بنابراین با توجه به مجموع آیات و روایات میشه نتیجه گرفت که حضرت چادر داشتند.

اما اینکه چادر به همین شکل ایرانی بوده یا نه بحث دیگری هست که نیاز به بررسی داره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام و عرض ادب به همه دوستان. ظاهرا بحث حجاب حضرت زهرا شده و حرف از این هست که چادر اون زمان بوده ی ...

خیلی ممنونم بانو جان

ممنون میشم اگهاطلاعات دیگهای دربارهاین مورد کسب کردی با ما در میون بذاری

خیلی ممنونم بانو جان ممنون میشم اگهاطلاعات دیگهای دربارهاین مورد کسب کردی با ما در میون بذاری

سلامت باشید.سعی کردم خلاصه و در حد اشاره باشه.وگرنه از نظر عقلی هم میشه اثبات کرد که حضرت چادر داشتند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دور شما بگردم من

😘😘🌷