2777
2789

چادر دانشجویی 

از ۱۰ سالگی سرم میکنم

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مانتوی ام ولی باحجاب  برم تا ترور نشدم

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
سلام عزیز دلم فرای تو بشم من حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

ممنون عزیزدلم و همچنین 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
شما عشقین،  تاج سرین، خواهر گل ما هستید در هر لباس و پوشش

فداتشم گلم

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

چادرم لبنانی  نزدیک به ۱ساله لبنانی میپوشم...قبلش هم ساده میپوشیدم از۱۳ سالگی الان۲۳ هستم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
دور تو بگردم من حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

میشه بپرسم برای چی میپرسی چادرت چه مدلی وفلان  ببخش گلم رک سوال کردم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
میشه بپرسم برای چی میپرسی چادرت چه مدلی وفلان  ببخش گلم رک سوال کردم...

نه عزیزم کار خیلی خوبی میکنی

احساس کردم تو نی نی سایت جایی برای چادری ها خالیه

هر چقدر فکر کردم بهانه ای پیدا نکردم

این تاپیک چند ماه پیش زدم و قصد ادامه نداشتم

ولی خوب خدا لطف کرد و رونق گرفت

اون سوال فقط برای این هست که باب اشنایی باز بشه