2777
2789
یه نگاه گذرا به تاپیکتون انداختم...من خودم از بچگی چادری بودم ، خواهر دوتا شهید هم هستم... ولی یه رف ...

سلام عزیز دلم

خوبین؟ خدا انشاءالله حفظتون بکنه و به درجات رفیع برادرهاتون اضافه بکنه

اما

من هم تا الان ممکنه چند بار از سمت خانم های مانتویی مورد توهین قرار گرفته باشم، دلیل میشه دربارشون بد فکر کنم؟

قطعا نه، من هم تا الان چادری هایی دیدم که باهام بد رفتار کردن اما دلیل نشده که چادرم بذارم کنار

حضرت زهرا همه ما را دوست داره در این شکی نیست ولی جسارتا چه ربطی داره؟ من یه دعا میکنم برای دوستهای گلم که حجاب کامل که یادگار حضرت زهرا هست را دارند؛ به قولی اثبات شیء نفی ما عدا نمی کند.

جسارتا فرمایش شما درباره پوشش حضرت زهرا هم مطابق هیچ مستندی نیست!

خواستید تو یه تاپیک دیگه تگتون میکنم صحبت کنیم

حضرت زهرا نگهدار شما و همه بانوان مومن سرزمینم باشه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم خوبین؟ خدا انشاءالله حفظتون بکنه و به درجات رفیع برادرهاتون اضافه بکنه اما من هم تا ...

حجاب حضرت زهرا توی چند تا روایت اومده  که جلابیب یا جلباب رو برسر میانداختند.... حالا این کلمه معانی مختلف داره اول شال و عبای ساده و بلندی که از روسری بلندتره و سینه و گردن را میپوشاند...معنی بعدیش پیراهن گشاد هم هست...

از خودم نمیگم از آیات قران و نقل ماجرای فدک که درمورد حضرت گفتن اینطور حجابشون مطرح شده

حجاب حضرت زهرا توی چند تا روایت اومده  که جلابیب یا جلباب رو برسر میانداختند.... حالا این کلمه ...

خوب بزرگوار الان که خ.دتون جواب دادید ادعای خودتون را

عرض کردم که جای این بحث این تاپیک نیست، چون اینجا دورهمی چادری هاست ولی تاپیک مخصوص درباره این مورد داریم اگر خواستید

بباز برای اطلاع بیشتر به این دو تا منبع رجوع کنید، فرمایشی بود باز در خدمتم

علامه مجلسی در کتاب بحارالانوار، روایتی را نوشته است که به چادر حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها اشاره می‌کند. نقل شده است که وقتی آیات 43 و 44 سوره حجر بر پیغمبر اکرم صلی‌الله علیه و آله نازل شد که درباره درهای جهنم و عذاب اهل جهنم بود، آن حضرت به‌شدت به گریه افتاد و هیچ کدام از یاران آن حضرت نمی‌دانست که چطور ایشان را آرام کند. سلمان فارسی برای آرام کردن پیغمبر صلی‌الله علیه و آله، به خانه حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها آمد تا شاید حضرت با دیدن دخترش آرام شود. وقتی خبر گریه کردن پیغمبر اکرم صلی‌الله علیه و آله را به حضرت داد، آن حضرت بلند شد و با چادر کهنه‌ای که داشت خودش را پوشاند، چادری که دوازده جای آن با لیف خرما وصله شده بود. وقتی بیرون رفت، سلمان فارسی که چشمش به چادر حضرت افتاد، به گریه افتاد و گفت: «وامصیبتا! دخترهای قیصر و کسری سندس و حریر به تن می‌کنند و دختر محمد صلی‌الله علیه و آله چادر کهنه‌ای دارد که دوازده جای آن وصله شده است».

این روایت که علاوه بر بحارالانوار، از سیدبن طاووس در کتاب الدروع الواقیه هم روایت شده، نشان می‌دهد که حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها هم چادر به‌سر می‌کرد و از آن برای پوشاندن خود در برابر نامحرمان استفاده می‌کرد

خوب بزرگوار الان که خ.دتون جواب دادید ادعای خودتون را عرض کردم که جای این بحث این تاپیک نیست، چون ا ...

جلد دوم کشف الغمه اینگونه آمده است: روزی حضرت زهرا(س) در بستر بیماری به «أسماء بنت عمیس» فرمود: «من بسیار زشت می‌دانم که جنازه زن را پس از مرگ، بر روی تابوت سر باز گذاشته، بر روی آن پارچه ای می افکنند، [طوری] که حجم بدن مشخص می گردد. مرا بر روی تابوت آن چنانی مگذار و بدن مرا بپوشان که خدا تو را از آتش جهنم بازدارد».

من ساده سر میکنم عربیم سر میکنم البته تازگیا ساده رو ترجیح میدم 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤