2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از ۱۳سالگی هر نوع چادر دارم ملی دانشجویی لبنانی وفقط ساده ندارم.به اجبار شوهر خودمم دوس دارم ولی نه هرجایی

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱
از ۱۳سالگی هر نوع چادر دارم ملی دانشجویی لبنانی وفقط ساده ندارم.به اجبار شوهر خودمم دوس دارم ولی نه ...

آبجی جان خدا خیرت بده

افتخار کن که پوشش حضرت زهرا را دآری

زنده باشی انشالله

من اول خودم گیردادم ب چادر راهنمایی بودم فکرکنم

بعد خانوادمم خیلی مذهبی سنتی متعصب بودن ، دیگه اگر جایی میدیدن چادر ندارم بد تامیکردن باهام، منظورم بابامه.

ولی درکل خودم به گناه نکردن معتقدم بیشتر ، و حفظ حجاب کامل تا حتمیت چادر ... یعنی بعضا شده سفر یا خرید همراه شوهربودم چادرنداشتم ولی پوششم کامل بود.

الانکه حوزه میرم استادمون میگه ازلحاظ فقهی و شرعی باید صرفا پوششی باشد که برجستگی های بدن را کاملا بپوشاند ، ینی چادر یا چیزی شبیه آن همچون عبا...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس