2777
2789
خدا حفظتون کنه عزیز دلم! خیلی خوبین شما! راستی اسم بچه هاتونم خیلی قشنگه!

ممنونم😍😍😍لطف دارین به من عزیزم 🌹

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
@noora_313     @هستی؛طلا     @روشنا11     @نازلیییییی   ...

سلام عزیزم

من واسه بیرون رفتن معمولی بیشتر چادر لبنانی سر می کنم..چون خیییلی پوشیده و راحت هست

واسه مهمونیهای خاص و مجالس چادر ایرانی ساده

وسط اینها هم چادر دانشجویی کار شده

از ۷-۸ سالگی کما بیش چادر سر می کردم ولی به طور جدی و دایم از  ۱۲ سالگی

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال دارم من چادری نیستم ولی خب سوالم اینه شماها چادر سر میکنید چرا مانتو میپوشین دیگه خب بلوز شل ...

من بیشتر اوقات بیرون رفتنی زیر چادر بلوز و شلوار می پوشم

چون چادرم ابنانی زیپ دار هست و ازده سانت زیر گلو تا پایین چادر کاملا بسته هست

فصلهای گرم چون خیییییلی گرمایی هستم بلوز نصفه آستین می پوشم 

البته تاب نمی شه پوشید چون آدم خم و دولا بشه ممکنه بدن پیدا بشه ولی نصف آستین بدن پیدا نمی شه

ولی چون مهمونی چادر ایرانی سر می کنم فرق می کنه...زیرش باید کاملا پوشیده بود

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
خدا حفظتون بکنه عزیز دلم

سلامت باشی🌸

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
من بیشتر اوقات بیرون رفتنی زیر چادر بلوز و شلوار می پوشم چون چادرم ابنانی زیپ دار هست و ازده سانت ز ...

سلام٬گفتین لبنانی زیپ دار می پوشین٬حالا ک تجربه دارین ب نظرتون من لبنانی زیپ دار بخرم یا کش دار ان شاءالله؟من قدم۱۷۳هستش خودم احساس می کنم اگه کش دار بخرم یه مقدار کوتاه تر نشونم میده ک برام بهتره.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
@آذرماهی۷۵     @آذربایجانقیزی     @سوژه     @11aye   &n ...

سلام عزییییزم 

خوبی خانم مهربوووون😘😘😘

من از کلاس اول چادر سر کردم 😅 

مدلش فک کنم بشه لبنانی 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام٬گفتین لبنانی زیپ دار می پوشین٬حالا ک تجربه دارین ب نظرتون من لبنانی زیپ دار بخرم یا کش دار ان ش ...

کش دار یعنی اینهایی که چپ و راستی یک قسمت میره زیر قسمت دیگه؟؟ و جلوش کاملا بسته نیست؟

راستش من امتحان نکردم

ولی لبنانی زیپ دار (زیپ مخفی که از بالا تا آخر پایین چادر میاد) کلا خیییلی راحته به خاطر پوشش خوب و کاملش

زیر چادر اصلااا پیدا نمی شه 

ولی یه خواهشی دارم ,هیچ وقت به دخترا زور نگید چادر بپوشن بذارید خودشون انتخاب کنن  من چون به ا ...

همینطوره واقعا.دخترخالم ازبچگی چادری بود.من فکرمیکردم خودش دوست داره تا اینکه دیدم عکس اینستاش سرلخته!! کف کردم.بهش گفتم توکه معتقدی چادری هستی چرا گذاشتی.گفت نه همه میزارن.فهمیدم چادرش زوریه.ولی خود من خانوادم هیچوقت اصرارنکردن چادری باش.خودم دوران دبیرستان گاهی سرم میکردم چون دوستم چادری بود به خاطراون.اما وقتی وارد دانشگاه شدم و باشوهرم اشنا شدم گفت میخام زنم چادری باشه.منم چون قلبا یکم دوست داشتم ازحرفش خوشحال شدم وچادری شدم.الان اونقد عاشق حجابم هستم که حد نداره.حرفت کاملا درسته!!

ی سوال دارم من چادری نیستم ولی خب سوالم اینه شماها چادر سر میکنید چرا مانتو میپوشین دیگه خب بلوز شل ...

منم چادرم به قول شما زیپ داره لبنانی یاصدف فکرکنم کاملا پوشیدس .گاهی تو تابستون تاپ زیرش دارم.اونقد پوشیدس که حتی میتونی روسری ام سرت نکنی گلم چون خودش مقنعه داره