2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از اول دبستان

البته زمان دانشگاه به انتخاب خودم سرنکردم ،ینی اون دوران دوست نداشتم، بعد با مطالعه کلا ایمانم ،قویتر شد و با درک خودم اعتقاداتم‌قویتر شد و ازحالت اعتقادات موروثی دراومد و دوباره شکر خدا به هدایت خدا و عنایت امام زمان چادر سر کردم،الان ۱۵ ساله که اصلا یک لحظه هم کنار نذاشتم چون به انتخاب و اعتقاد خودمه و بهش ایمان دارم دیگه

برای روزمره و دم دستی عربی سرم میکنن،عربیهای شیک

برای مهمونی و جشن و جاهای رسمی،چادر مجلسی های طرحدار شیک و سنگین

سلام عزیزم 

من از ۱۲ سالگی سر میکنم

انواع و اقسامشم سر کردم 

به نظرم زیباترین و شکیل ترینش رو سر مدل عربی اصیله تازه خریدم اصلا عااااشقشمممم

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
من تازه چند ماهه چادری شدم  قبلا تو هیئت و جاهای مذهبی سر میکردم عربی بود ولی الان برا بیرون د ...

فدای تو بشم من عزیزم! چقدر خوب

تبریک به خاطر انتخابت! انشاءالله حضرت زهرا بهت نظر بکنه!

۳۰ سالمه از ۱۷ سالگی چادری شدم حدود ۱۰ سال چادر ساده چند ساله هم که چادر دانشجویی سر میکنم ...

زنده باشید و پاینده و موفق خواهر عزیزم!

تاج بندگیتون همیشه روی سرتون مستدام

از اول دبستان البته زمان دانشگاه به انتخاب خودم سرنکردم ،ینی اون دوران دوست نداشتم، بعد با مطالعه ک ...

دورتون بگردم که اینقدر قشنگ درباره چادر صحبت می کنید!

التماس دعا

من خودم همه مدل چادر دارم ولی بیشتر عربی و لبنانی سر میکنم معمولا زیپ دار میکنم جلوی چادر رو که کلا مجبور نباشم همش با دست بگیرمش چون احساس میکنم دستام ازاد تره و جلوی چادر باز نمیشه 

چون اعتقاد دارم چادر دکوری نیست که فقط سرت کنی 

از بچگی هم چادری شدم

ولی مدلی که هر کس باهاش راحتیه فرق میکنه 

سلام عزیزم  من از ۱۲ سالگی سر میکنم انواع و اقسامشم سر کردم  به نظرم زیباترین و شکیل تر ...

من دوتا دارم بازم میخام بخرم 

نمیدونم چرا اینقد خوشگل و دلبر و راحته 

« بر دشمن مرتضی علی لعنت »
ازون روزی که به سن تکلیف رسیدم پوشیدم انواع مدلا اما الان بخاطر همسرم مجبورم ساده بپوشم که واقعا حس ...

آبجی ساده هم خیلی خوبه؛ مخصوصا! اگه کش بزنی!

زنده و پاینده و سربلند بااشی انشاءالله!

من دوتا دارم بازم میخام بخرم  نمیدونم چرا اینقد خوشگل و دلبر و راحته

اره واقعا محشرههههه

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
2790
2778
2791
2779
2792