2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@tyasan     نمیدونم چرا این وقت شب و تو تاپیکی بی ربط دلم هوای دوستم کرد! میبوسمت مینا!

سلامت کو خانوم دکتر 😁😒

سلام ب روی ماهت 😄😍

خوبی معصومه ... فسقلیات خوبن ؟

(    )
من از اول راهنمایی به خواست پدرم سر کردم بعد دیگ کم کم بهش عادت کردم اولین چادرم ملی بود الان فعلن د ...

سلام عزیزم😍

واسه چادر ساده حتما باید کش بزنی!

میتونی از قسمت شکم ب پایین رو بدوزی! اینطوری پوشیدنش خیلی راحت تر میشه!! دستات هم ازاده! میتونی راحت درشون بیاری!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

سلام عشق جانم

من از دوم راهنمایی به خواست و اصرار خودم چادر سر کردم حتی برادرم بام دعوا کرد که چادر که سر کردی باید همیشه سر کنی یه روز بپوشی یه روز نه اجازه نمیدم گفتم نه برای همیشه میخوام

اونموقع کش دوختم سرشو ولی بعدها همون کشم درآوردم 

بعد بچه دار شدن بقدری مهارت داشتم که چادر بدون کش و کیف و بچه تو بغلمو قشنگ کنترل میکردم😄

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

سلااااام 

صبحتون بخیر  

از اول دبیرستان بزوووووور چادر مامانمو کوتاه کردن برام بعدشم.پدر بجا کادو تولد و دانشجو و عید .... هر سالی یکی برام میخرید به یه بهانه اخه لامصب همیشه گرونترین پارچه بود😂

از نظر زیبایی و... علاقه بسیار زیادی به چادر ساده و ناز خودمون دارم😀البته الان سه چهار ساله عربی دارم برا کارای غیر مهمونی خیلی راحتتره دمشون گرم👍😂 چادر ساده که بماند من حتی عربی رو.کِش.میزنم😂

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش