2777
2789
عنوان

فوبیای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 42 پست
بله عزیزم جدا شدن خیلی سخته بلاخره زندگی خود ادم هست و ار این که قسمت ادم اینجوری هست دردناکه من ۱۳ ...

۱۳ سال پیش، من شنیدم‌مردایی ک ب زور زنشون رو طلاق میدن بعد از مدتی بر میگردن، برای شما هم‌همینطور بوده؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
بله عزیزم جدا شدن خیلی سخته بلاخره زندگی خود ادم هست و ار این که قسمت ادم اینجوری هست دردناکه من ۱۳ ...

از مجردی راضی هستی؟شاغلی؟چیکارا کردی این مدت؟چه پیشرفت هایی کردی؟بچه داری؟تنها زندگی میکنی یا با خانواده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یک ساله و ۳ماه گذشته ولی هنوز میترسم.یعنی همه مردا مثل هم نیستن؟

خوب تو دنبال اطمینان گیری هستی اگه من بهت بگم اره یا نه چه فرقی میکنه برات ؟!

عزیزم برو روانشناس تا بهت کمک کنه 

اون یه روانشناس خوب و مجرب

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
۱۳ سال پیش، من شنیدم‌مردایی ک ب زور زنشون رو طلاق میدن بعد از مدتی بر میگردن، برای شما هم‌همینطور بو ...

من خودم در خواست طلاق دادم و چهار تا وکیل داشتم و پنج شش سالی هم طول کشید و الان هم کاملا از طلاقم راضی ام و حتی حاضر نبستم یک ثانیه به اون زندگی فکر کنم ولی گذشته از همه اینها طلاق واقعا سخته وبعد از طلاق هم سختر که نمبشه اعتماد کرد به مردها

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
من خودم در خواست طلاق دادم و چهار تا وکیل داشتم و پنج شش سالی هم طول کشید و الان هم کاملا از طلاقم ر ...

مال منم‌اون رفته درخواست داده

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
از مجردی راضی هستی؟شاغلی؟چیکارا کردی این مدت؟چه پیشرفت هایی کردی؟بچه داری؟تنها زندگی میکنی یا با خان ...

بعد از طلاق ادامه تحصیل دادم ولی متاسفانه با توجه به شرایط جامعه شاغل نیستم کارموردنظرم رو نتونستم  پیدا کنم و با خانواده زندگی میکنم و خوشبختانه بچه نداشتم و مجردی هم مطمئنا سختی هایی داره واقعا وقتی خواستگار میاد خیلی سخته نمیشه اعتماد کرد متاسفانه خیلی ها هم دروغ میگن 

مال منم‌اون رفته درخواست داده

امیدوارم مشکلتان حل شود متوجه هستم سخته مطمئنا ادم ناراحت میشه حتی وقتی خودم ادم درخواست طلاق میده 

ینی واقعا مردا انقد ک نی نی سایتی ها میگن داغون نیستن؟

من ک امار نگرفتم ولی اینجا چون فقط سیاهیا گفته میشه فضا عبارآلود میشه و اجازه قضاوت درستو نمیده.

البته یه عده هم اومدن فقط قصد تابوشکنی و سیاه نمایی دارن

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
چه پیشرفت هایی کردی؟

پیشرفت از نظر شما چی هست اگر منظور شما مالی و کاری هست هیچ پیشرفتی نداشتم چون من خودم سر هر کاری نمیرم نمیتونم انجام بدهم من بیشتر تدریس توی دانشگاه دوست دارم و اینم بگم که الان شرایط شغل توی جامعه خیلی خیلی بد شده حتی برای اقایان هم شغل پیدا نمیشه و حتی من خونه پدرم که زندگی میکردم و سالها پدرم وسایلم رو نگه داشته بود دست نخورده توی خونه ولی من خودم تنها ننیتونستم زندکی کنم و به خواست خودم وسایلم رو جمع کردم و با خاتواده زندکی میکنم

چه پیشرفت هایی کردی؟

مطمئنا طلاق باعث شده کلی از زندگی و همسن وسالهای خودم عقب بیفتم اینو کاملا قبول دارم و یه جورایی طلاق ادم رو نابود میکنه هم خود ادم و هم خانواده خیلی اذیت میشن و زندگی عقب می افتند و حتی تاثیر داره توی زندگی خانواده ادم و عقب می افتند  از زندگی