2777
2789
واسه چی؟

اون باید جواب بده نه شما

بهش بگو چرا اصرار داری مهریه رو ببخشم، مگه من تا حالا حرفی از مهریه زدم .

اگه تو از جانب خودت خیالت راحته که ولم نمیکنی ، از طرف منم خیالت راحت مهریه رو اجرا نمیزارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مهریم نصف خونس با ۱۰۰تا سکه که اردیبهشت پارسال ۳۰۰ میلیون شد به شوهرم‌گفتم من اصلا کار به مهریه ...

توی خواستگاریم بهم گفتن اگه خونه دار شدین نصف خونه به نامت میشه،میگه من نگفتم

اون باید جواب بده نه شما بهش بگو چرا اصرار داری مهریه رو ببخشم، مگه من تا حالا حرفی از مهریه زدم . ...

من اولش به همین اصرار شک کردم،ولی گفت خونواده ت خیلی مادی هستن،از همون اول مهریه زیاد قبول نداشتم.اتفاقی پیش بیاد ولم نمی کنند

شوهری که به فکر مهریه و کم کردنشه مشکوکه به نظر من

موقع خواستگاری به خاطر مهریه زیاد کلا می خواست قیدمو بزنه وقتی دید دلم باهاشه قبول کرد،الان هم میگه دین هست و روی دوشم سنگینی میکنه،یعنی ممکنه مشکوک باشه؟!   

موقع خواستگاری به خاطر مهریه زیاد کلا می خواست قیدمو بزنه وقتی دید دلم باهاشه قبول کرد،الان هم میگه ...

نمیدونم عزیزم . شما شوهرتو بهتر میشناسی که ایمانش تا چه اندازست . اگه به دین و اینا اعتقاد داشته باشه شاید راستشو میگه

ولی من که بعید میدونم.

اگه بحث دین هست بگو زن و شوهر تو زندگی هر چی بدست میارن کلا نصف نصف هست . اگه با ایمانه اینو باید قبول داشته باشه . و این ربطی به مهریه نداره

۶۰۰ تا،یه پراید

فقط 200 تا شو ببخش نصف خونه رو بگیر

بگو بابت کل مهریه باید کل ماشین و خونه رو بنامم کنی

اگه مهریه امو اجرا بذارم اینجوری میشه ولی من 2٠0 تاشو میبخشم

یجور منت هم بذار

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اونم میگه چشم عزیزم😁

راست میگی تو شوهرت و بیشتر از ما میشناسی الکی وقت تلف نکنم تو تاپیکت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔