2777
2789
سلام  این سوال خیلی برام مهمه  میخوام بدونم آقایون هر کی بهشون لبخند بزنه فکر میکنن عاشق ...

اینو منم میتونستم جواب بدم لازم نبود مصدع مسدع مثدع اوقات اقایون بشی! 😐

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکالی نیست😐

امیرو بییییشییی😒

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

نمیشه باهاشونم حرف زدا میترسی چیزی بگن😂

به خودا که باید منو بذارین رو سرتون

دهه_هشتادی😒#  

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
سلام  این سوال خیلی برام مهمه  میخوام بدونم آقایون هر کی بهشون لبخند بزنه فکر میکنن عاشق ...

اره دیگ ازخانماهم میپرسیدی میدونستن تولبخندبزن اونامیگن تمومه یکی برامون جون داد مرد

اونایی که میدونن؛کجاخودشونوبه نفهمی بزنن خیلی آدمای فهمیده ای هستن
نه به غیر ایکه مثله حبیب لیسانس ها تو کف باشه😐

واقعا خدا کنه اینطور باشه یعنی توهم نزنن

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

نه به غیر ایکه مثله حبیب لیسانس ها تو کف باشه😐

دچار حبیبیسم باشه😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نه البته بستگی به سن و درست بودن مرام و معرفت طرف و شناخت صحیحش از روحیات خانومها داره. خوب جوون باشه و ... شاید براش سوتفاهم بشه

اینو منم میتونستم جواب بدم لازم نبود مصدع مسدع مثدع اوقات اقایون بشی! 😐

معمولا خانومای نی نی سایتی با آقایون شمشیر از رو بستن هرچی بگی میگن آرههههه اونا کشته مرده ما هستن.درصورتی که ممکنه اینطور نباشه

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

هع؟ 😐 شمو؟

وووی😐 ترسیدم 😒 عامو شیراز هسی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من مرد نیستم اما جواب میدم

خب این بستگی به فرد داره اینکه چطور شخصی هست واقعا نمیشه حدس زد طرز فکر همه مثل هم نیست عزیزم

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
اره دیگ ازخانماهم میپرسیدی میدونستن تولبخندبزن اونامیگن تمومه یکی برامون جون داد مرد

ای بدبختی 

یعنی خاااک😑

دچار حبیبیسم باشه😂😂😂

حبیبیسم فعال😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40