2777
2789
عنوان

شربت برای😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره برای نفخه دیگه داروخانه ها میفروشن راحت. مشکلت فقط نفخه؟ یه چکاپ میکردی مشکل دیگه ای نباشه خدا ...

تاحالا اصلا دکترنرفتم براش.تا ی چی میخورم شکمم بادمیکنه😔ازوقتی خودمو میشناسم این مشکلو داشتم😢ولی نمیدونم چزا دکترنرفتم😐میخام فعلا درمان کنم بعد برم دکترچون الان شرایطشو ندارم

تاحالا اصلا دکترنرفتم براش.تا ی چی میخورم شکمم بادمیکنه😔ازوقتی خودمو میشناسم این مشکلو داشتم😢ولی ن ...

ببین حتما مراجعه کن مامان منم مثل شما یه مدت کلا باد میکرد شکمش و نفخ شدید داشت رفت دکتر آزمایش و آندوسکوپی و کلونوسکوپی دکتر گفتش که ورم معده و روده داره و درمان کرد الان بهتر ولی بازم گاهی اوقات باد میکنه بسته به بعضی از غذاهاییم که میخوره هست مثلا سیر و آش و سوپ نمیتونه بخوره یا کشک

ببین حتما مراجعه کن مامان منم مثل شما یه مدت کلا باد میکرد شکمش و نفخ شدید داشت رفت دکتر آزمایش و آن ...

من جز کشک همشو میخورم و اصلا نمیدونم چی باید بخورم چی نخورم😣ایندفه واقعا دیگ بایدبرم

تاحالا اصلا دکترنرفتم براش.تا ی چی میخورم شکمم بادمیکنه😔ازوقتی خودمو میشناسم این مشکلو داشتم😢ولی ن ...

سلام استارترجان.شما بهترشد مشکلت؟

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم