خانوم_مهندس_اقامون مدیر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 عنوان توروخدا یکی بیاد بگه چه خاکی ب سر کنم بااین رنگ موهام | مشاهده متن کامل بحث + 27098 بازدید | 79 پست اخه این چیه ای خداااا.روش چه رنگی بذارم.شبیه زردچوبه روشن شده😒😒 انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین 1398/04/28 | 00:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارتینی عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 6512 دودی زردی رومیگیره اگه روشن میخوای دودی روشن باواریاسیون نقره ای بزار
خانوم_مهندس_اقامون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 رفتی ارایشگاه یا خودت رنگ کردی دوستم ارایشگره رفتم گند زد.نتونستمم هیچی بگم.ولی فهمید خودشم خراب کرده انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
cynthia عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 1397 شامپو ضد زردی چند بار ۵ دقیقه بزار زود بشور یا شامپورنگ بنفش اگر اعصابشو دارین بعد از بین رفتن رنگ قشنگ متعادل میکنه
فیونای عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 6100 آره.😭😭یه غلطی کردم دکلره کنم مثلا.بلدی یه رنگ درست حسابی بگی بذارم.اعصابم خورده یه رنگساژ کرم قهوه ای بزار لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
خانوم_مهندس_اقامون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 دودی زردی رومیگیره اگه روشن میخوای دودی روشن باواریاسیون نقره ای بزار حالا اومدم خونه کنفی گرفتم با واریاسیون دودی و آبی زدم یکم بهتر شده اینه.خیلی رنگش افتضاح بود.نمیدونم چیکار کنم انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خانوم_مهندس_اقامون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 خب اینی ک رو موهاته الان دقیقا چه رنگیه؟ تیره میکنی موهاتو؟ نه نمیخوام تیره کنم.میخوام روشن خوش رنگ بشه اخه چیه این....شبیه زردچوبه رنگ روشنه الان😖😖 انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
مارتینی عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 6512 اگه تن یاسی دوست داری یاسی روشن یه نخودهم بنفش خوشگلش میکنه.من این رنگاروقبلازدم جواب داده
خانوم_مهندس_اقامون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 رنگ قشنگیه البته اگه به صورتت بیاد. تازه رنگ گذاشتی دوباره روش بذاری موهات داغون میشه. چن روز ... اصلا قشنگ نیس خداشاهده.زرد بدرنگه..گفت یهفته دیگه بیا روش یه رنگ خوب دربیارم ولی چشمم آب نمیخوره. انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39887 نه نمیخوام تیره کنم.میخوام روشن خوش رنگ بشه اخه چیه این....شبیه زردچوبه رنگ روشنه الان😖😖 ترامپ-مو-حناییییییییییییییی# شدی که خواهر من😁😁 هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
خانوم_مهندس_اقامون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 اگه تن یاسی دوست داری یاسی روشن یه نخودهم بنفش خوشگلش میکنه.من این رنگاروقبلازدم جواب داده اره یاسی یا صورتی چرک در میاد روش بنظرت؟؟ انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خانوم_مهندس_اقامون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 ترامپ-مو-حناییییییییییییییی# شدی که خواهر من😁😁 وااای اره صدرحمت به ترامپ😥😥 انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خانوم_مهندس_اقامون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 شامپو ضد زردی چند بار ۵ دقیقه بزار زود بشور یا شامپورنگ بنفش اگر اعصابشو دارین بعد از بین رفتن رنگ ق ... مثلا چه رنگی میشه شامپو بنفش؟؟ انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خانوم_مهندس_اقامون مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 6234 یه رنگساژ کرم قهوه ای بزار دقیقا ترکیبشو بلدی بدی بهم عزیزم؟؟ انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین