دخترم هرکی میبینه میگه چرا پاهاش اینجوری هست یکی از دوستاموندخترش اینجوریبود دکتر برده گفته مشکلی نداره .منم خیلی نگرانم جالا از بس همه من ساق پاهاش عقبه
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
عزیزم خیلی نه ولی دوست مامانم پای بچش اینجوری (ساق پاش عقب بود) بود
برد دکتر درمان شد
دوستم دقیقه وقت بذار امضامو بخون لطفا 💗 دوستم اگه دوست داشتی با دل پاکت سه تا صلوات مهمونم کن تا به سه تا هدفی که دارم برسم میدونم خیلی راه درازی در پیش دارم ولی همش میترسم نکنه مشکلی پیش بیاد نتونم موفق بشم اگه دوست داشتی برای موفق شدنم دعا کن اگه وقت کردی صلوات مهمونم کن❤️💕برات دعا می کنم 💋 💋 درضمن اون بچه ای که پروفایلم گذاشتم اسم بچه آیندمه🥰 وتیکرمم تیکر رسیدن به هدفمه 🤗 ۹۹/۷/۱
پای پرانتزی تا چند سال درمان داره دختر خاله منم اینجوریه
این دکتر با حرکات اصلاحی ناهنجاریای بدن و اصلاح میکنه حتی خانوم 35ساله پای پرانتزیش صاف شده برو تو کانالش تموم عکسا هست
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️