2777
2789
عنوان

بالاخره پسر منم راه افتاد پس کلی نگرانی و حرص و جوش....

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 97 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر عزیز امیدوارم کردی دختر منم چهارده ماهشو تموم کرده رفته پونزده ولی راه نمیره فقط وقتی از جایی میگیره میتونه راه بره پسر شمام اینطور بود کارخاصی کردی یهو چجوری رف توضیح میدی

دختر من ۸ماهشه هر کاری می کنم قدم بر نمیداره عصابم خورده😤😤😤سینه خیز نمیره😤😤😤

نگران نباش گلم دختر من اوایل 9 ماهگی چهار دست و پا رفت . اصلا سینه خیز یه بارم نرفت یهو چهار دست و پا رفت هر بچه ای یه مدل دیگه

دختر من ۱۱ ماهگی ایستاد و ۱۲ ماهگی تا ۱۳ ماهگی راه افتاد کامل

یعنی بدون هیچ تکه گاهی یا دست به دور ور می گرفت 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
پس منم 12 ماهشه هنوز راه نمیره نگرانشم

عزیزم اصلا نگران نباش دختر من تا 9ماهگی تنهایی نمیتونست بشینه.نسبت به بچه های اطرافش خیلی دیر نشت.خیلی دیر چهار دست و پا و سینه خیز رفت..وقتی واسه اولین بار سینه خیز رفت من و باباش پیشش بودیم.چشام  پر اشک شده بود از خوشحالی.خیلی لحظه خوبی بود..الان دیگه واسه راه رفتنش نگران نبستم بلاخره ی روز یاد میگیره.اما هنوز دندون نداره نمیدونم کی میخواد دندون دراره

یعنی بدون هیچ تکه گاهی یا دست به دور ور می گرفت 

ن دست به مبل و میز و دیوار میگرفت دیگه ۱۱ ماهگی کامل ایستاد ولی میوفتاد تا اومد قدم برداره ۱۲ ماهگیش تموم شد و ۱۳ ماهگی کامل راه میرفت

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
استارتر عزیز امیدوارم کردی دختر منم چهارده ماهشو تموم کرده رفته پونزده ولی راه نمیره فقط وقتی از جای ...

پسر منم میتونست بره اما می‌ترسید.

همش می خاست انگشت منو بگیره. هیچ تاثیری نوی تعادلش نداشت. اما تا نوک انگشت منو نمیگرفت راه نمیرفت.

یکی دو هفته دستش رو ول میکردم وسط اتاق ویک می‌گفتم دنبالم بیاد. گاهی غر می زد و می شست رو زمین.

تا اینکه دو روز پیش خونه مامان ام کلی مهمون بود. دیگه خودش از ذوق مهمون ها شروع کرد راه رفتن.