استارتر دوست داشتنی و بچه های گل بیاید تامیکم برا ناهار امروز تصمیم بگیریم و عکسشو بذاریم سرحوصله بیایم
گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ...
شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ...
شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
شاید باورتون نشه که خیلی راحت می تونید بدون نیاز به فر یا وسیله خاص دیگه ای کالباس یا ژامبون درست کنید !!!
توصیه می کنم سریع دست بکار بشید و در اولین فرصت این غذای خوشمزه رو درست کرده و بهمراه خیارشور و گوجه و کاهو داخل یه نون باگت گذاشته و به خانواده عزیزتون تقدیم کنید ” کاملا بهداشتی ، بدون نگهدارنده و با گوشتی که خودتون خریدید و از هر بابت خیالتون راحته ” .
مواد لازم :
مرغ چرخ کرده یک کیلو
قارچ ریز ۱۰۰ گرم ( می توانید حذف کنید )
هویج ۱ عدد ( می توانید حذف کنید )
مغز پسته ۳۰ گرم ( می توانید حذف کنید )
سیر ۴ حبه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
سس خردل 1 ق س شیر خشک 100 گرم آرد ۳ ق غ
روغن مایع ۱/۴ پ
نمک ۲ ق م
اسانس دود نصف ق س
ادویه کالباس شامل : ( فلفل سیاه نصف ق م + زنجبیل نصف ق م + تخم گشنیز نصف ق م + دارچین یک چهارم ق م + هل نصف ق م + میخک ۳ پر + جوز هندی یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
طرز تهیه :
* تمام ادویه ها را بهمراه نمک و آرد و شیر خشک با هم مخلوط کنید .
* نکته : ممکنه خرید و تهیه این ادویه ها برای دوستان کمی سخت باشه ، همچنین موقع خرید با توجه به اینکه عطاریها در مقدار یک ق م یا کمتر نمی فروشند لذا هزینه خریدتان زیاد خواهد شد ، بخاطر همین میکس این ادویه ها را در فروشگاه قرار دادیم تا هم از لحاظ اندازه گیری مشکلی نداشته باشید و هم با قیمت مناسب تر بتونید تهیه کنید .
* قارچ رو در کمی آب بپزید . تقریبا یک ربع زمان می بره .
* نکته : برای اینکه کالباستون شکیل تر دیده بشه بهتره قارچ ریز انتخاب کنید .
* تمام استخوانها و پوست مرغ رو بگیرید و بعد شسته و در صافی قرار بدین .
* مرغی که من انتخاب کردم حدود دو و نیم کیلو وزن داشت که بعد از پاک شدن یک کیلو گوشت خالص به من داد .
* پوست سیر رو گرفته و بهمراه مرغ دو الی سه بار چرخ کنید .
* روغن رو به مخلوط مرغ و زرده تخم مرغ و ادویه ها و سس خردل اضافه کنید .
* بعد اسانس دود رو بیفزایید .
* نکته : خوشمزگی کالباس فقط بخاطر سیر و ادویه ها و طعم دودی اون هست پس سعی نکنید هیچکدام از اینا رو حذف کنید .
* مواد رو کاملا مخلوط کرده و ورز می دیم .
* مغز پسته و قارچها رو اضافه می کنیم .
* سپس روی یه فویل آلومینیمی قرار می دیم .
* نکته : ضخامت فویل ها با هم فرق داره پس سعی کنید فویلی انتخاب کنید که ضخامتش نازک باشه .
* هویج رو مثل تصویر زیر برش می دیم .
* من همین اندازه ای که در تصویر می بینید ، هویج وسط مخلوط گوشت قرار دادم . بستگی به سلیقه تون داره ولی بنظرم همین اندازه کافیه .
* بعد دستمون رو کمی خیس کرده و مخلوط رو بصورت استوانه ای شکل می دیم .
* نکته : بهتره طوری کار کنید که قارچ و پسته و هویج در سطح کار دیده نشه .
* نکته : ابعاد این استوانه بستگی داره به قابلمه ای که در اون می پزید . درحقیقت باید داخل قابلمه جا بگیره .
* بعد کاملا اونو می پیچیم .
* حواستون باشه که سر و ته اونو خوب بپیچید که بعدا آب داخلش نفوذ نکنه .
* برای محکم کاری و اینکه آب داخل مخلوط مون نره ، بهتره داخل فویل دیگه ای قرار داده و دوباره بپیچید .
* نکته : طبق توضیحاتی که دادم من داخل سه فویل قرار دادم تا بهیچ وجه آب به داخل اون نفوذ نکنه .
* بعد در یه قابلمه ای که داخلش آب ریختیم بمدت یک ساعت قرار می دیم تا بپزه .
* نکته : آب سطح فویل رو بگیره .
* نکته : اگه بخارپزتون بزرگ باشه می تونید داخل دستگاه بخارپز هم قرار بدین یا اینکه بروش بخارپز اونو درست کنید .
* بعد از پخت چند ساعت با همون فویل در یخچال قرار می دیم تا حسابی سرد بشه .
* نکته : برای برش از چاقوهای لیزری استفاده کنید .
* نکته : چون از هیچ نگهدارنده ای استفاده نکردیم پس ماندگاری اون دو سه روز بیشتر نیست .در صورتیکه می خواید بمدت طولانی نگهداری کنید بسته بندی کرده و در فریزر قرار بدین .
* نکته : چون نیترات ( ماده مضر ) نداره بخاطر همین رنگش مثل کالباس و ژامبون های بیرون صورتی نیست .
* طعمش عین کالباسهای بیرونه و مو نمی زنه ( اینو فقط بگم من چون کار با فویل برام سخت بود با قلاف کالباس ک توی لوازم قنادیا هست درست کردم ک خیلی راحتره درست کردم فیلماش توی اینستا هست حتما ببینید )
آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید