فدات
خیلی راحته،بجز مرحله چرخ کردنش ک من دوست ندارم😪
البته باید بعدش از تو چرخ گوشت دربیارم و جرخ گوشتو بشورم زورم میاد،
مرحله داغ زدنم خیلی خیلی کم کن زیرشو،رو شعله کوچیکت بزار،مدامم هم بزن،بعد ۲۰ دقیقه انگشتتو بزن بهش،اگر سرد بود و کمی گرم بود ادامه بده، دیدی گرمه کاملا،کافیه ،ولی نبابد دستت بسوزه اگر سوخت فوری خاموشش کن.
بعد اینکه پخت زیر ۱۰ دقیقه از تو سینی جدا نکنشون،زیادم نزار بمونه چون میچسبه ب کاغذ روغنی احیانا،
بعد ۲۰ دقه خوبه جداشون کن.
سوالی داشتی در خدمتم