2821
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 56 پست
به درجه ای از عرفان رسیدی که هنوز به عمق فاجعه پی نبردی گلم😐😂😂😂😂خدا به دلت صبر بده تا یکی دوروز ...

چه بی رحم 

من واقعااا ازین که ببینم یکی ممکنه ضرر کنه خیلی ناراحت میشم 

البته عمق فاجعه برااام معنی نداره راستشو بخوای چون الحمدالله از لحاظ مالی مشکل نداریم که بخوام غصه ده ملیون ضرر رو بخورم ایشالله که تن همه سلامت باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من دل ادم باید خوش باشه به خونه داری و مستاجری نیست  من مستاجر بودم حالم بهتر بود  ...

من مامان بابام شهر دیگن خودم شهر دیگه

دلم خیلی براشون تنگ میشه دوس داشتم پیششون باشم

چه بی رحم  من واقعااا ازین که ببینم یکی ممکنه ضرر کنه خیلی ناراحت میشم  البته عمق فاجعه ...

شوخی کردم باهات عیزم دلخور نشو😁😁😁😁

ایشالا هیچوقت ضرر نباشه تو زندگی هیچکس چون هرچیم آدم وضع مالیش خوب باشه بازم هزارتومنم هزار تومنه براش چون ینفر که الکی رشد نمیکنه و پولدار نمیشه باهمین سودا آدم بالا میره دیگه

این مملکت چیه که توش ضررم کنیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چه بی رحم  من واقعااا ازین که ببینم یکی ممکنه ضرر کنه خیلی ناراحت میشم  البته عمق فاجعه ...

اگر قرار باشه به خاطر ده میلیون ضرر این ده میلیونو دستتو جلو چند نفر واسه قرض گرفتن دراز کنی بازم حرص خوردن نداره؟؟؟

اگر قرار باشه به خاطر ده میلیون ضرر این ده میلیونو دستتو جلو چند نفر واسه قرض گرفتن دراز کنی بازم حر ...

عزیزم گفتم وضع مالیم در حدیه که اگه ده ملیونم از دست بدم در زندگیم مشکلی پیش نمیاد ولی اون موقع هم که خریدم فکرامو کردم و میدونستم که ممکنه ارزون بشه البته من شخصیتم جوریه که زیاد حرص مال دنیارو نمیزنم.

کلا اگه قرار باشه دستمو جلوی کسی دراز کنم حالم بد میشه چه پنجاه هزار تومن باشه چه ده ملیون چه صد ملیون 

خداا به همه زندگیااا برکت بده ایشالله