سلام مامانهای گل واقعا به کمک احتیاج دارم تجربه شخصی خودتون یااقوامتون راجب پرستار بچه برام بنویسید کدوماتون مهدکودک به پرستارترجیح میدیدباذکر دلیل
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خراسان شمالی اینجا ارزون حتی 250یا 300هم برای کار میان البته بدون غذا
والله اینک امروز ما گفتیم نازاومد نه تمام وقت فلانه دنبال آدم امین مورداعتمادم مهدها دوس ندارم دخترم آرومه یعنی پرستاراذیت نمیشه دخترشماهم مثل دختر من مردادی چه جالب
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
آهابچه کوچیک رسیدگی بیشتری میخواد در برنامه دیوار در درخواست بده انشالله پیدا میکنی.
به هرکسی نمیتونم اعتماد کنم والا اونطوری آدم زیاده مرسی دوستم بابت راهنمایت تشکر
اره آرومند چه جالب دختر شما هم مردادی همکارم بچش مهد گداشت همش بیمارستان بود 1ماه بستری شد آخرین با ...
ازم دورن عزیزم آره منم نگران همین چیزام