یه ماهه و نیمه عقدیم، آشنایی سنتی بوده ، قبل من دوست دختر نداشته، پسر نجیبیه، ولی تو خونه ما دختر مجرد هست، تو خونه اون ها هم، دو هفته بعد عقد بساط چید رفتیم شمال ، اولین و آخرین بار اونجا بودیم باهم ، ببخشید عشق بازی داشتیم به مدت ۳ ساعت که آخرش من خسته شدم گفتم بسه،از هر فرصتی استفاده می کنه که بریم بیرون اما بیرون فقط دست هام رو می گیره، در طول روز هم همه اش پیام میده قربون صدقه میره ، ولی هم من تو این مسائل خجالتی هستم هم اون ، بنا بر این بیرون کار نمی کنه ، آیا رابطه مون طبیعیه ؟ نکنه سرو باشه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
آخه ببخشید خواهرم بهم میگفت ما نامزد بودیم همه اش می رفتیم جاهای خلوت شوهرم بوسم می کرد ، من میگم ای ...
دوست من اینجوری بود شوهرش بعدا دیدن که از بس براش عادی بوده شوق و حرص نداشته حالا اینم محتمله
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خوب معاشقه .. فک نکنم سرد باشه .. از خجالت روشون نشده رابطه داشته باشن .. دلیل بر سردی نیست ک .. هست؟
این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )
با هم نه ولی تنهایی رفتم ، فکر نکنید من گرمم ، من عادی ام ، فقط می خوام مطمئن بشم مشکل نداشته باشه
حالا الان مشکل داشته باشه میخوای چیکار کنی؟
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خوب معاشقه .. فک نکنم سرد باشه .. از خجالت روشون نشده رابطه داشته باشن .. دلیل بر سردی نیست ک .. هست ...
کنترل کردن بعد سه ساعت برا یه مرد راحته؟ اگه ارضا شده باشه عادیه اگه نه که پسر پیغمبره فک کنم استغفرالله