2777
2789
عنوان

کاشت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست
یزد دوست من 5 تا جنین داشت دو تا شو انتقال داد ما بقی رو فریز کرد فکر کنم کلا 4 یا 5 تومن خرج کرد

تهران ابن سینا خصوصی یبار ای یو ای کرد نگرفت 

یبار داداشمو عمل کردن

یبار ای وی اف بازم نگرفت 

تا الان ۲۰ تومن شده حالا معلوم نیست دوباره بره چقدر بشه 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران ابن سینا خصوصی یبار ای یو ای کرد نگرفت  یبار داداشمو عمل کردن یبار ای وی اف بازم نگرفت& ...

می دونم چقدر سخته دوست منم یه بار کاشت نگرفت حالا برای کاشت دوم می خواد اقدام کنه اگه این بارم نگیره دیگه جنین فریز شده نداره نگرانشم

می دونم چقدر سخته دوست منم یه بار کاشت نگرفت حالا برای کاشت دوم می خواد اقدام کنه اگه این بارم نگیره ...

داداشمم فقط یکی داره البته ۶ تاست اما فقط یبار میتونه بذاره 

خدا همه منتظرا رو خودش جواب بده 😔

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
من چون زیاد می رم و میام می دونم یه سری کارها رو انجام نمی دن مثل تعیین جنسیت بیشتر هم به خاطر بافت ...

زنگ زدم جواب نمیده اصلا 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
خیلی شلوغه معمولا تلفن جواب نمی دن مگر صبح زود مثلا 8 صبح  من ممکنه هفته بعد با دوستم برم چون ...

عزیزم من 27 سالمه و تا حالا برای بارداری اقدام نکردم. چون دیابت نوع یک دارم و شرایط بارداری و حتی اقدامش شرایط سختی داره تصمیم گرفتیم از همون اول کاشت انجام بدیم تا جنین معلول نباشه. توی خانواده شوهرم هم ژن نازایی دارن ک شنیدم توی کاشت مشخص میشه جنین نازا هست یا ن ولی برای دیابت داشتنش نمیدونم امکان تشخیص ذارن یا ن. واسه این ک ریسک کمتری کرده باشیم ب نظرم کاشت بهتره. من خیلی می‌ترسم دیابت خیلی زندگی رو تحت تاثیر میذاره و بارداری واقعا سخت میشه. باید تحت نظر متخصص غدد هم باشم. شوهرم هم جنسیت براش مهمه. میخوام اگ ممکنه شرایطم رو بگی و ببینی نظر اونا چیه و اگ بخوام بیام چطوری باید نوبت بگیرم

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید