سلام من میخوام کاشت انجام بدم نمیدونم کجا بهتره. دیابت دارم واسه همین میخوام ی جایی باشه ک بتونم سلامت جنین رو هم تضمین کنن. بین یزد و اصفهان کجا بهتره؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی شلوغه معمولا تلفن جواب نمی دن مگر صبح زود مثلا 8 صبح من ممکنه هفته بعد با دوستم برم چون ...
عزیزم من 27 سالمه و تا حالا برای بارداری اقدام نکردم. چون دیابت نوع یک دارم و شرایط بارداری و حتی اقدامش شرایط سختی داره تصمیم گرفتیم از همون اول کاشت انجام بدیم تا جنین معلول نباشه. توی خانواده شوهرم هم ژن نازایی دارن ک شنیدم توی کاشت مشخص میشه جنین نازا هست یا ن ولی برای دیابت داشتنش نمیدونم امکان تشخیص ذارن یا ن. واسه این ک ریسک کمتری کرده باشیم ب نظرم کاشت بهتره. من خیلی میترسم دیابت خیلی زندگی رو تحت تاثیر میذاره و بارداری واقعا سخت میشه. باید تحت نظر متخصص غدد هم باشم. شوهرم هم جنسیت براش مهمه. میخوام اگ ممکنه شرایطم رو بگی و ببینی نظر اونا چیه و اگ بخوام بیام چطوری باید نوبت بگیرم