2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حموم با اب صابون بشور. شاید بوی خاصی میدی یا غذایی مثلا پیاز یاسبزی خاصی خوردی شیرتو تخلیه کن دوباره شیراومد بده.تو خواب بهش شیر بده

شاید تب داره گرمشه شیر نمیخوره

خیلی علت داره.

اگه خوب شد بگو از نگرانی درایم

اگه فقط و فقط بخاطر اندازشه برو بهداشت راهنمایی کنه چطور بدی

برو حموم با اب صابون بشور. شاید بوی خاصی میدی یا غذایی مثلا پیاز یاسبزی خاصی خوردی شیرتو تخلیه کن دو ...

بخاطر اندازشه نمیره تودهنش نمیتونه بگیرش 

بخاطر اندازشه نمیره تودهنش نمیتونه بگیرش 

سر سینه ات کوچکه

با اندازه سینه ات

اندازه که مهم نیس 

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

سلام تو خواب شروع کن بهش بده خیلی باید پافشاری کنی مخصوصا اگه تا الان شیر خشک میدادی بدوش بریز تو سرنگ کم کم بزار تو دهنش تا مزه کنه بعدش سریع سینه ات رو بزار دهنش برو بیمارستان های دولتی کمیته شیر دارن کمکت میکنن فقط همش با سرنگ ندی عادت کنه در حد مزه کردن

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

کار به اندازه سینه نداره نوک سینه مهمه که اونم با دست بکش تا برجسته بشه عادت میکنه فقط خیلیییی باید تلاش کنی اصلا ربطی نداره به اندازه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم