2777
2789

بوگو

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه نوشتم ببخشید خاستگارم😁

ن همون اولی درست بوده استاد 😂😂😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ن همون اولی درست بوده استاد 😂😂😂

از فعل خواستن میاد خواستگار درسته همون

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها من پسر خالم سه ساله که خاستگارمه اولا یه سری دلایل میوردم میگفتم نه 

ولی اون هم خودش هم خانوادش منو خیلی دوست دارن 

از نظر اخلاقی هم خیلی خوبیه خدایی و نجیبه رفیق باز نیس معتاد نیس و خیلی مسئولیت پذیرم هست 

تنها چیزی که منو نگران کرده اینه که چشمش ضعیفه

بچه ها من پسر خالم سه ساله که خاستگارمه اولا یه سری دلایل میوردم میگفتم نه  ولی اون هم خ ...

مگر چقدر ضعیفه؟

والا خوشحال شدیم یه نفر تو این سایت درست نوشت.... اونم خرابش کرد 😁😂

😂😂😂😂آره والا

که اونم دکتر گفت این درسته ضعیفه جوری که گواهینامه نمیتونه بگیره ولی برای زندگیش هیچ مشکلی دیگه ای نخواهد داشت اینکه مثلا نونه کار کنه یا بدتر بشه و این حرفا