2777
2789
پسرخاله مامان منم همينطوره عمل هم زيادجواب ندادبراجايي رفتن يكم مشكل دارن چون خانومش رانندگي بلدنيست ...

منم اینجوری شده واسم دیگه یعنی خیلی پسر خوبیه باور کن همه متجبن چرا سه سال جواب نه میدم بهش

منم اینجوری شده واسم دیگه یعنی خیلی پسر خوبیه باور کن همه متجبن چرا سه سال جواب نه میدم بهش

اتفاقااينم خيلي پسرآقاوخوبيه الانم واقعاخوشبختن به نظرمن اگه اين موضوع آزارت ميده بگو نه چون شايد بعدازدواج نتوني باهاش كناربيايي -اگه هم باهاش ازدواج كردي كلابايداين مشكلش راناديده بگيري 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالامیخوای چیکارکنی؟؟اگه نگران اینده ت هستی باخاله ت که رودربایستی نداری بگوخاله جون من فعلافصدازدوا ...

ببین تنها نگرانی من همین موضوعه دیگه دکترم رفتم میدونم که بدتر نمیشه ولی کلا نمیدونم بعدا چه تاثیری داره رو زندگیم

الان کارشو داره خونه سرمایه اخلاقش همه چیزش خوبه

داداشتم تنبلی داشت مگه چقدر ضعیف بود چشمش  یعنی قبلش گواهینامه نداشت یعنی نمیدادن بهش

تنبلی داشت ولی درصدش پایین بود هردوچشمش..رانندگی هم میکنه ولی توی گواهینامه ش هم زده رانندگی باعینک..ولی اون رفت عمل کردگف بهترشده بدون عینکم رانندگی میکنه..ولی میگم درصدش پایین بود..

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

من خودم گواهینامه دارم گفت اولین فرصتم برات ماشین میگیرم بچه ها انگار بهش علاقه پیدا کردم چون دور و برم کسایی رو دیدم که مشکلی اینچنینی ندارن ولی اخلاقی تا دلت بخواد 

بعد نمیدونم نگاه های بیرون چطوریه 

البته بگم ها کل ادمای اطرافم من حیف یه ادم خوب رو از دست بدی 

خودمم اول متوجه نبودم الان میبینم تنها عیبش همینه 

وگرنه از بچگیش کار کرده 

ببین تنها نگرانی من همین موضوعه دیگه دکترم رفتم میدونم که بدتر نمیشه ولی کلا نمیدونم بعدا چه تاثیری ...

همه ماچشممون دیدش ثابت نمیمونه بالاخره ضعیف میشیم به مرور حالاخیلی زودیاخیلی دیر..دوراهی سختیه پسرخاله باضعیفی چشم..بالاخره ادم میترسه..حقم داری

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
من خودم گواهینامه دارم گفت اولین فرصتم برات ماشین میگیرم بچه ها انگار بهش علاقه پیدا کردم چون دور و ...

اگه دیدش فقط برارانندگی مناسب نیس ودکترشم گفته بدترنمیشه نگران نباش..خودت که راننده هستی..ولی بشین خوب خوب فکراتوبکن

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
خب اگ زیاد نیست  و اگ اونقد خوبه ک بتونی این ی مورد رو نادیده بگیری چ اشکالی داره

بین شماره عینکش ۷ و از سربازی هم معاف شده ولی تو بقیه زندگیش اصلا مشکلی نداره

یعنی دکترگفته عملم کنه نمیتونه گواهینامه بگیره پشت ماشین بشینه؟

ببین عمل کلا عینک رو حذف میکنه خب این دیدش کامل نیس چون تنبلی داره حالا عملم کنه عینکش برداشته میشه