2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظر من مهسا جون شما سعی کن زیاد خونه خانواده شوشو نری مثلا سالی ۲ بار اونم باز اگه کرمشونو ریختن اونجا خودت حالشونو بگیر وقتی هم برگشتین خونه یه برنامه ی شاد و مفره و عاشقانه راه بنداز که اصلا فرصت واسه حرف از اونا نباشه ایطوری خودتم راحتی
همه مشکلات دقیقا از همون جایی شروع میشه که آدم با مادر شوهرش همسایه میشه. منم مشکل شمارو دارم.
بهت یه نصیحت دوستانه میکنم اگه میخوای آرامش داشته باشی هرچی از خانواده شوهرت دیدی ببخشیدا کرو کورو لال باش
فکر نکن با این کار کم میاری به این فکر کن که آرامشت تو زندگی از همه چیز مهم تره پس هرچی دیدی و شنیدی فقط بگو به جهنم من برای حفظ زندگیم ندید میگیرم

چه غصه هایی که فقط باعث سپیدی مویم شد

در حالیکه قصه کودکانه ای بیش نبود
باید بشی بیخیال ترین آدم دنیا یه جورایی شاید بی غیرت باید باشی.
چاره دیگه ای هم نیست البته اگر آرامش تو زندگیت برات اهمیت داره

چه غصه هایی که فقط باعث سپیدی مویم شد

در حالیکه قصه کودکانه ای بیش نبود
مینا جان شما مثل اینکه اعصاب نداریا.
مهسا جان اول از همه این خیلی مهمه که متوجه اشتباهت شدی و می خوای روال زندگی تو تغییر بدی.
هیچ مردی یه زن غر غرو رو دوست نداره.خودت جای همسرت باشی حاضری بشینی یکی فقط سرت غر بزنه؟اون بنده خدا هم یه روز صبرش تموم می شه پس نذار به اون مرحله برسه.

پیشنهاد می کنم اول از همه صادقانه و دوستانه تو یه فرصت مناسب از همسرت معذرت بخوای بابت اینکه کم حوصله بودی و سرش غر زدی و بگی بهت کمک کنه که بهتر بشی.
بعد هر روز که از خواب پا می شی به خودت قول بدی امروز یه روز خوبه.محیط خونه رو شاد کنی.اهنگ بذار ،برقص.خونه رو مرتب کن به خودت و نی نی قشنگت برس.همسرت که ز سر کار می اد براش وقت بذار.با هم حرف بزنین و از لحظه های با هم بودنتون لذت ببرین.یادت باشه غر ممنون.
یه وقت از چیزی ناراختی سریع یه دوش بگیر اروم نشدی رو کاعد ناراحتی هاتو بنویس.سعی کن جو رو عوض کنی نذار عامل ناراحتی ایجاد بشه.

خلاصه غر ممنون دوست خوبم.
ما خانوما باید برای همسرامون بهترین دوست باشیم.نه اینکه با غر زدن اونا رو از خودمون و محیط خونه دور کنیم.کاری کن که همه به زندگی تون غبطه بخورن عزیزم.از خدا کمک بخواه و به خودت قول بده.
موفق باشی