2777
2789
غیرت چی .شکاکه ...یه سری گفتم حداقل بزار برم دانشگاه ...دلم پوسید تو خونه ...میگه مگه دلت برا پسرا ت ...

من اسمشو میزارم دوست داشتن و غیرت . شوهر من میبینه یکی بهم داره نخ میده یا متلک میندازه انگار ن انگار 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غیرت چی .شکاکه ...یه سری گفتم حداقل بزار برم دانشگاه ...دلم پوسید تو خونه ...میگه مگه دلت برا پسرا ت ...

عجب ادمیه ها میخواد اعتماد به نفستو بکشه پایین که نتونی کاری کنی 

یکم تهدید حالشو خوب نمیکنه ؟؟؟

بگو یا من یا گوشی لعنتی 

بگو دیگه تحمل ندارم بگو بچه ها برا خودت من میرم و ...

شاید اثر کرد 

بفهمه بچه نمیدی و ... میدونه میترسی و ...

عجب ادمیه ها میخواد اعتماد به نفستو بکشه پایین که نتونی کاری کنی  یکم تهدید حالشو خوب نمیکنه ؟ ...

چن بار از خونه زدم بیرون ...میدونه امکان داره از دستم بده ولی بازم کاری نمیکنه 

چن بار از خونه زدم بیرون ...میدونه امکان داره از دستم بده ولی بازم کاری نمیکنه 

هنوز اینستاشو داری ؟؟؟

اصلا لو نده داری و گرنه عوض میکنه رمزشو 

برا خودت نگاه کن یه موقع قرار مرار نذاره با کسی 

با یه بزرگترش مشورت کن 

اول از همه با خودش حرف بزن بفهمون عاقبت نداره وقت تلف کردنه و ...

بگو همه زنا عین همن چه فرقی دارن 😁

هنوز اینستاشو داری ؟؟؟ اصلا لو نده داری و گرنه عوض میکنه رمزشو  برا خودت نگاه کن یه موقع قرار ...

اینستاشو دارم هنوز ...اونم لو دادم دیگه بعد چتش ..چون از خونه رفتم فهمید دیگه ...ولی تل گرام که قط شد دیگه نصبش نکردم ...سعی میکنم کمتر پاپیچش بشم .چون هر سری یه اتفاقی میوفته فقط خودم آسیب میبینم