2777
2789
عنوان

تایپک جامع اشپزیsarw

912 بازدید | 6 پست

سلام من قصد دارم هفته ای دوبار تایپک اشپزی بزارم اینطور تعداد تایپکام میره بالا و اینکه تایپک غیر اشپزی هم میزارمو اینطور  پیدا کردنشون براتون سخت میشه من همه رو با عکس و دستور تو این تایپک میزارم شما هم میتونید این تایپک ذخیره کنید 

عزیزان دل  من این تایپک قفل میکنم لطفا در این تایپک چیزی ننویسید اگه سوالی داشتید درخواست دوستی بدید قبول میکنم و سوالاتتونو همون پی وی بپرسید جواب میدم  

اگر از این دستورا درست کردید و خوشمزه بود و باب سلیقتون بود برام ی صلوات بفرستید 💜

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

سوپ مرغ و قارچ 

مواد لازم :
۱عدد سینه مرغ
اب مقدار لازم
نصف استکان روغن زیتون
۱عدد پیاز
۱عدد هویج
۳۰۰گرم قارچ
۲قاشق آرد
نمک
ا لیوان شیر
فلفل سیاه ‌‌شوید هم میتونید بزارید

طرز تهیه:سینه مرغ بپزید وریش ریش کنید
روغن زیتون پیاز خورده شده وهویج‌رنده شده تفت بدید قارچ ریز شده هم بعد  اضافه کنید و تفت بدید مرغ ریش ریش هم اضافه کنید آرد هم اضافه کنید و دراخر نمک و اب مرغ و وقتی جوش زد یک لیوان شیر اضافه کنید شیر سرد اضافه نکنید وگرنه میبره  من کمی فلفل سیاه و شوید هم گذاشتم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

کیک با سس شیره انگور
مواد لازم :
۳تا تخم مرغ
۷۰گرم شکر
۸۰گرم‌روغن
یک لیوان شیر
پوست رنده یک لیمو
۲تا هویج رنده شده
۱قاشق مربا خوری دارچین
۲/۵قاشق چایخوری بکینگ پودر
و مقداری وانیل
آرد به مقدار لازم (ک مواد نه شل باشه نه غلیظ تقریبی دو لیوان میتونه بیشتر باشه میتونه کمتر باشه )
و برای سس دولیوان شیره انگور (اگر غلیظ بود میتونید باهاش مقداری اب قاطی کنید)

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر باهمزن میزنیم تا وقتی ک کف کند سپس وانیل و روغن و شیر اضافه میکنیم سپس رنده هویج و لیمو و آرد و بکینگ پودر اضافه میکنیم و باهمزن دستی هم میزنیم مواد داخل فر قرار میدهیم وقتی ک پخت از فر خارج میکنیم وقتی کیک نه سردباشه نه گرم شیره انگور اضافه میکنیم وقتی به خورد کیک رفت از کیک خارج میکنیم
میتونید گردو هم استفاده کنید
مزه اشم سلیقه ای هست برا بعضیا خیلی خوشمزه اس برا بعضیا معمولی  

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک شیفون پرتقالی

مواد لازم : 

۸عدد تخم مرغ 

۲،۱/۴پیمانه ارد

اپیمانه اب پرتقال 

وانیل کمی 

بکینگ بودم دو قاشق غذا خوری

شکر دو پیمانه 

روغن مایع ۱۰۰گرم 


طرز تهیه:

زره و سفیده رو از هم جدا کرده

زده و شکر رو باهمزن هم میزنیم وانیل اضافه میکنیم روغن رو اضافه میکنیم هم میزنیم سپس آرد و بکینگ پودر اضافه میکنیم سپس اب پرتقال سپس سفیده تخم مرغ هم میزنیم وقتی کف کرد به مواد اضافه میکنیم 

بعد بزارید داخل قالب و فر 

مزه اشم خیلی دوس دارم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

طرز تهیه خمیر بنیه:

۲تا تخم مرغ 

۱/۲پیمانه ماء شعیر

۱/۲ پیمانه  ماست 

آرد به اندازه 

بکینگ پودر ،پودر سیر ،آویشن و نمک ۱/۲ق چ من فلفل هم زدم 

تخم مرغ هم میزنیم سپس ماءشعیر و ماست و ادویه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم  سپس آرد اضافه میکنیم تا خمیری شکل بشه  وقتی خمیر آماده شد سینه مرغ برش خورده و قارچ و یا میگو و پیاز داخل خمیر غلط میزنیم بعد داخل آرد سوخاری میزاریم و تو روغن سرخ میکنیم البته میگو و سینه مرغ اگر از قبل درمورد بخوابونید خوشمزه تر میشه 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 



۱لیتر شیر 

۷ق غ شکر

۳ق غ آرد 

۱ق غ نشاسته

زرده تخم مرغ 

یکمی وانیل 

باهم مخلوط میکنی بعد میزاری رو اجاق گاز تا سفت بشه بعد ک سرد شد میزاری تو‌ظرف بعد میوه و ژله میزاری وسط ظرف دوباره مواد بالا ژله میزاری البته ژله باید سرد باشه

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 


باقلوا_شعریه
رشته شعریه1 بسته کره50 گرم شیرعسلی.نصف یک قوطی گلاب.1.4 پیمانه آب.1.4 پیمانه.کمی پودر هل1 ق چ زعفران دم کرده غلیظ.2 ق غ خلال پسته خلال بادام.گردو خرد شده برای وسط باقلوا اول رشته ها روخردوریز کنیدبعد در یک ماهیتابه نچسب کره روآب کنین ورشته ها رو توش تفت بدین درحین تفت دادن آب رو بهش اضافه کنین و مرتب هم بزنین.بعد   بعد پودر هل و زعفران و گلاب و شیر عسلی رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین مواظب باشین نسوزه.حرارت ملایم باشه.بعد مواد اماده شده رو روی فویل چرب
شده پهن کنین و مواد میانی رو روش پخش کنین و به کمک فویل رول کنین و بذارین 2 ساعت توی یخچال تا سفت بشه.بعد برش بدین.
🍈🌺 🌺🍈

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792