2777
2789
عنوان

طلا بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 32 پست
صبح ارزونتر بود الان رفت بالا

میگن زیاد مشتری هست بازار بخاطر اون بالا رفته دوباره میاد پایین..نمیدونم چقدر درسته

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه

میاد پایین ناراحتیم..میره بالا ناراحتیم... اینم وضع زندگیمون.....!! 

میخوای هرچی بخری گرونه میخوای بفروشی ارزونه

احتمالا میاد پایین چون طلافروشا اکثرا فعلا خرید طلا ندارن از مشتری 

جدا..این خیلی اطلاعات خوبی بود! ممنون..

اخه بعضی ها میگن قیمتش پایینه و پایین تر میاد فقط چون مردم زیاد رفتن طلا بخرن رفته یکم بالا... میخو ...

نه زیاد نیس، شما برا خودت میخوای بخر

ولی برا سرمایه گذاریه من کلا پیشنهاد نمیدم

نه زیاد نیس، شما برا خودت میخوای بخر ولی برا سرمایه گذاریه من کلا پیشنهاد نمیدم

کلا خوب پول مشخصه میخوام به این قیمت حداکثر بخرم..البته احتمالا بدون اجرت بخرم

من شنبه خریدم گرمی ۴۳۲ بود 😥😥😥۲۲ گرم بود

۱۲ تومن خریدم . ۱۰ تومن نقد دادم ۲ تومنش ام گفتم طی ۲یا۳ ماه میدم وحلقه ازدواجم رو امانت گذاشتم پیشش😢😢😢😭😭😭😭 کاش نخریده بودم

من متوجه نشدم چی گفتی

میگم مقدار پولی که قراره هزینه کنم ثابته اگر قمتش پایین باشه مقدار گرم بیشتری طلا میتونم بخرم!

من شنبه خریدم گرمی ۴۳۲ بود 😥😥😥۲۲ گرم بود ۱۲ تومن خریدم . ۱۰ تومن نقد دادم ۲ تومنش ام گفتم طی ۲یا ...

اصلا نگران نباش.. من تقریبا پارسال 300تومن خریدم بعدش اومد پایین همه فتن چرا اینقدر گرون خریدی..بعدش اینقدر رفت بالا دیگه به 300نرسید!!

طلا معمولا تو دراز مدت سوده واسه دو سه روز که نیست..مخصوصا چون اجرت و مالیات و اینا داره .. کلا داری گرون میخری

میگم مقدار پولی که قراره هزینه کنم ثابته اگر قمتش پایین باشه مقدار گرم بیشتری طلا میتونم بخرم!

آهان خب ببین یهو ده هزار میاد پایین سی هزار میره بالا

پس اگه حجم کم میخوای بخری و برا خودته من توصیه میکنم بخر حالا 370 باشه یا 380 چه فرقی داره؟ بیست گرمم بهای بخری اختلافش دویست هزارتومانه..تازه اگه اونم کم نکن ازش

آهان خب ببین یهو ده هزار میاد پایین سی هزار میره بالا پس اگه حجم کم میخوای بخری و برا خودته من توصی ...

سرویس میخام حدود 20میلیون

سرویس میخام حدود 20میلیون

ببین طلا هرچی مردم حجوم بیارن براش گرونتر میشه

اگه نمیخریدن تا سیصد هم میومد پایین، من توصیم آینه صبر کن چندروزی هروقت دیدی حول 360 اینا اومد بخر